Te inteleg dar ''minciuna are picioare scurte'',eu nu sunt sigur ca ceilalti cu care ai fumat vor sustine varianta ta, iar credibilitatea este mica, atunci cand sustii ca tigarile erau sau nu ale tale nu prea are importanta deoarece nu te-a fortat nimeni sa aprinzi tigara si sa tragi din ea.Cel mai bun lucru este sa recunosti ce s-a intamplat, ca tentatia a fost mare si nu ai rezistat, dar experimentarea nu ti-a facut nici o placere si nici nu mai simti nici o atractie pentru tigari.Parintii sunt iubitori(chiar daca nu arata asta)si daca recunosti, pedeapsa cred ca va fi mai "dulce" si va trece mai repede, daca insa vei continua minciuna i-ti vei pierde credibilitatea, si asta se castiga apoi foarte greu.Te sustin moral, succes.
Raman la parerea ca tot ''sinceritatea'' va trebui scoasa la bataie, si pana la urma va iesi invingatoare in aceste confruntari psihologice.Am inteles ca 3 din 4 a-ti sustinut aceeasi declaratie, dar nu este important acest aspect, in definitiv fapta conteaza, inteleg si ca va chemat''si asa mai departe'' dar daca va chema sa...(altceva mai grav) a-ti fi mers? Probabil ca nu, deci putea-ti sa refuzati si partida de fumat.Stiu si ca este complicat sa te intelegi cu parintii, mai ales pentru incearca sa te protejeze de aceste vicii mult mai tentante in aceasta perioada.Acum faci cum crezi de cuviinta.Respecte