Ii spui direct ca nu iti place, nu este ceva foarte romantic din punctul tau de vedere.Nu ar trebui sa se simta prost, ar trebui sa te inteleaga si sa accepte lucrul acesta ca tie nu iti place, nu vrei si punct. Mult succes.
Off mai draga kinder, pai daca ti-e scarba, atunci nu pre va va fi bine in viitor daca nu-ti alungi scarba. Ce vei face cand va trebui sa faci altele, sau daca el va avea tot felul de fantezii? Oricum si baietii pot devenit cate odata prea pupaciosi, nu le mai pasa ca esti intr-un anumit loc, sau de timp, de persoanele din jur etc. Nu stiu ce sa zic oricum. Tu stii mai bine ca noi toti ce trebuie sa faci. Dar sa-ti dau totusi un sfat: ai putea sa incerci odata si daca nu iti place n-o mai faci si basta. Eu eram cu un baiat si stiam ca vrea sa ma sarute atunci cand il vedeam ca tot molfaie o guma.
Daca vrei sa te desparti de el, ar trebui sa ii spui asta:Stii, cred ca relatia dintre noi s-a racit.Nu vreau sa te ranesc, dar nu cred ca vom putea continua asa. Fara suparare! Daca vrei, putem ramane prieteni.
Nu vreau sa ma despart de el ..adica ma gandeam s`o fac ca sa nu se simta prost ca nu vreau sa ne mozolim... confuza
Poti sa ii explici ca nu iti place. O relatie se bazeaza in primul rand pe sinceritate si intelegere reciproca. Daca tine la tine cu adevarat, o sa te asculte
Nu fi naspa si lasa-l sa te sarute, ce ar fi asa rau?
Poate doar daca nu iti place cum miroase, caz in care ii poti sugera sa mestece guma. Fara misto.
Dar poti sa nu te desparti de el..doar spune-i ca nu doresti asta..si probabil va intelege. daca nu intelege desparte-te de el!
Încearcă să-l săruţi măcar odată, să se simtă şi el mulţumit. Crede-mă, la început e mai naşpa, dar mai încolo începi să te obişnuieşti şi-ţi mai trece din scârbă. Offff, băieţii ăştia...
Spune-i ce simti. Daca continua, inseamna ca nu te intelege, asa ca mai bine te-ai despaarti de el