| FitzeDeStrada a întrebat:

Heyy TPU! De curand m-am certat cu cea mai buna prietena[nu conteaza motivu']dar vreau sa fac ceva sa ma ierte, nu e ceva atat de WOOW, grav..nu dintr-o simpla prostie! Mi-am cerut scuze, si nu vrea sa vorbeasca cu mine...cum pot sa o fac sa ma ierte?[Fundita:* ♥

Răspuns Câştigător
| NoHope10 a răspuns:

Explica-i si intreab-o ce ar vrea ca sa te ierte.Roag-o sa se puna ea in situatia ta sa vada cum e. Ideea principala e ca 2 prietene adevarate nu se cearta din prostie. Poate nu iti e cea mai buna prietenathinking ea ar trebui sa iti fie aproape nu sa te indeparteze/big grin

| FitzeDeStrada explică (pentru NoHope10):

E suparacioasa de fel, si eu sunt la fel! Dar nu s-a gandit cum ar fi ea daca ar fi in locul meu! M-am apropiat usor, usor de ea.Cand am cunscut-o era atat e timida, si acum...

| NoHope10 a răspuns (pentru FitzeDeStrada):

Te descurci tu happy...o sa va impacati daca sunteti cu adev prietene bune :*

| NoHope10 a răspuns (pentru FitzeDeStrada):

V-ati impacat smug?

7 răspunsuri:
| FitzeDeStrada explică:

Va multumesc♥Mai ales tie NoHope10, m-ai ajutat mult, fundita!:*Am vorbit cu ea, am uitat totul... oricum, si eu si ea am gresit

| DanielaMf a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator tie. Eu mi-am cerut scuze, si i-am explicat ca nu ar trebui sa ne certam dintr-o prostie. Pana la urma s-a lamurit totul. Stii ar trebui sa faci la fel, doar daca tu ai gresit [in cazul meu eu gresisem] daca nu esti tu de vina, nu iti mai cere scuze, pentru ca ea ar trebui sa o faca

| Tanislav_Miruna_1990 a răspuns:

Pai daca vezi ca nu vrea si nu vrea si ac umbla cu alte fete, incerci sa uiti ...si sa-ti faci alte prietene sa vezi ca dupa o saptamana maxim o sa vina ea la tine. sa-si ceara scuze sau tu la ea si ea v-a accepta! Sper ca te-am ajutat. funda?

| FitzeDeStrada explică (pentru Tanislav_Miruna_1990):

Nu-i genul, da prietene noii isi face...dar nu e genul sa vina ea sa isi ceara scuzesad