| DyaLove a întrebat:

Heyy TPU happy Deci, acum cateva zile stateam in fata blocului pe scari cu o prietena si vine un tip si se pune undeva mai incolo. El lucreaza in bloc doar, nu locuieste aici. Si ma rog, faza e ca se uita continuu la noi. Am incercat sa ne purtam normal dar pana la urma am plecat si ne-am dus la cealalta scara.El vazand ca nu ne mai intoarcem a plecat si el dar noi ne-am ascuns in bloc si nu ne-a mai vazut. La finalul zilei cand prietena mea s`a dus acasa s`a intalnit cu el si apoi el i`a zis 'ba dar ne intalnim mereu'. A doua zi l-am vazut carand ceva si in timpul asta tot se uita la noi straight face Apropo, cred ca are peste 18 ani tipu` laughing Ce putem sa facem? In afara sa le spunem parintilor, asta zice toata lumea dar nu cred ca daca ar fi in locu` nostru ar face`o.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Pune pe unu sai rupa gatu, daca esti din Brasov pune-ma pe mine sa-i rup gatu o fac cu placerelaughing

| beastboy84 a răspuns (pentru MarianWLF):

Beyy sasuke ce suferi de bataie pe net baaa ce faci il arzi cu Amaterasu? laughing) esti si tu tare in gura pe net dar fata in fata esti pisoias rolling on the floor

| MarianWLF a răspuns (pentru beastboy84):

Crezi ca daca sunt fan Naruto am 10 ani copile:@

| beastboy84 a răspuns (pentru MarianWLF):

laughing) iaaa stai calm ba ca daca erai din Ploiesti ma cunostei si nu mai latrai in fata mea

| MarianWLF a răspuns (pentru beastboy84):

Bine Ploiesti las-o asa tu in lumea ta eu in a mea.
Vezi sa nu cumva sa ma ameninti ca mi-e fircalaughing

| DyaLove explică (pentru MarianWLF):

Ploiesti, Brasov. nu ma ajutati, eu sunt din Bucuresti rolling on the floor

| blondaa15 a răspuns:

Incercati sa il evitati.si sa nu intrati in vb cu el.si puteti sa le spuneti si parintilor...parerea meawinking