Iti dau eu un raspuns care sunt experta in baieti)
Deci...intai si mai intai daca il placi cu adevarat, nu trebuie sa ii dai nici un pic de atentie. Daca te place cu adevarat o sa vina el incetisor la tine cand o sa vada ca tu nu ii mai dai atentie.Nu-ti spun sa nu il mai bagi in seama cand il vezi, doar ii zambesti si atat.Asteapta si o sa vezi ca o sa te caute el pe tine.E cel mai valoroasa parere a mea.Eu asa procedez cam mereu si merge.Asa ca succes.
Pai,dar de ce sa iti fie frica,daca il vezi pe el cand vorbeste cu tine frumos fata de cum vb cu altele,si te respecta,si te priveste in asa fel incat pare ca simti ca si el te place,mai bine l-ai intreba,ca daca nu poate el te place tu il placi si nici unul din voi nu isi va spune asta,de frica ca va fi respins,mai bine eziti si intrebi sau mai astepti sa vezi dupa felu cum se comporta cu tine si cu alte fete,devi mai apropiat, pana cand el te va intreba.Iar daca te-ar respinge nu iti fa griji, sunt alti baieti care te merita mult mai mult.
Il ignori o saptamana sau doua si el isi va da seama ca il placi si o sa isi arate sentimentele fata de tine
Un baiat trebuie sa-i spuna primul unei fete ce simte pentru ea ca daca nu inseamna ca ala nu are sentimente.
ralucuta întreabă: