| fgsdfgdfgdsfgfd a întrebat:

Heyy TPU! Sunt atat de trista sad vreau la mare! anul acesta nu voi pleca poate si din situatia financiara dar nu chiar de asta..conteaza ca nu merg...anul trecut am fost acum cand aud reclame legate de plaja mare etc. mai imi vine sa plang ca nu sunt in Constanta ca si anul trecut crying Moor cand aud ca tot mai multi merg la mare...si reclamele de la Tv si uneori imi vine sa plang amintindu-mi si uitandu-ma la soare sad nu o luati in ras sad

Răspuns Câştigător
| gyovany95 a răspuns:

Draga mea Zuzu, e normal să-ți dorești să mergi într-un loc în care te-ai simțit bine, te înțeleg, dar nu ai altă alternativă decât să găsești acasă ceva, ce să merite să rămai mai mult decât marea. E simplu. Doar fii creativă. gyovany_95...am eu niște idei pentru tine.

1 răspuns:
| BellaAndreea a răspuns:

Buna! Imi pare chiar foarte rau pentru tine, dar ce sfat sa-ti dau eu? Pai, nu te mai gandi la asta, nu stiu, gandeste-te si tu la ceva ce te face fericita, mai iesi afara cu prietenii, du-te in vizita cu familia la rude etc., dar orice in afara de mers la mare! Nu te mai gandi la acest lucru! Si cand vezi reclamele la TV prefa-te ca ai fost la mare, ca toata reclama aia ar fi doar o reclama obisnuita, ca o reclama la suc sau altele! Stii tu mai bine ca mine!winking Sper ca te-am ajutat!