| Maarryyaaa a întrebat:

Heyy.Tpu! Sunt tot eu MAARRYYAA...Am avut o problema cu contul pentru ca nu mai putem pune intrebari.
Oricum..Revin la chestia cu baiatul de care imi place.
L-am ignorat asa cum mi-ati zis si m-a bagat in seama.Eu ii faceam masaj unei colege si o alta colega ii zice unui baiat din clasa(care e colegul de banca al baiatului de care imi place) ca vrea sa-i faca masaj, la care eu adaug:Iti fac eu masaj..Cand colo spune el:Fa-mi mie la...(v-ati prins voi).Mi s-a parut o chestie perversa..Am mers in parc dupa scoala si numai pe mine ma prindea..Si la un momendat s-a apropriat de mine asa de tare cand sa ma prinda.Dar nu ne-am privit in ochi.Si mi-a zis tot felul de chestii.El mi-a facut un fel de "baie" cu apa..Si m-a intrebat zilele trecute:Ti-a placut baia? Iar azi a zis ca o sa-mi mai faca o baie..Nu stiu ce sa cred.
Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Este interesat de tine, dar un pic cam magarus. Ar vrea mai degraba masajul acela decat o relatie serioasa. Daca iti mai spune lucruri perverse, poti sa ii spui ca acelea sunt rezervate prietenului tau cand vei avea unul, dar numai dupa ce esti sigura ca te iubeste happy

| Maarryyaaa explică (pentru SkyPilot):

Deci inseamna ca ma place?/

| SkyPilot a răspuns (pentru Maarryyaaa):

La pat. Nu pot sti daca si intr-o relatie.

| Maarryyaaa explică (pentru SkyPilot):

Si tu ce zici sa fac ca sa ma placa? Cu totusi ca dragostea nu e cu sila.
Ce sa fac?

| SkyPilot a răspuns (pentru Maarryyaaa):

Ce ti-am spus mai sus. Daca vrea ceva de la tine, acel ceva vine numai dupa ce te convinge ca te iubeste. Iar daca te convinge, tu decizi ce vrei sa ii oferi si ce nu.
Nu poti sa il faci sa te placa, dar poti sa fii un pic misterioasa si un pic jucausa. Cam cum te joci cu un catel, ii fluturi premiul pe la nas si cand crede ca l-a apucat, i-l muti un pic mai departe. Vezi si aici:
http://www.divahair.ro/......_6_reguli! _