M'am uitat, si eu cred in asa ceva, de exemplu, daca cineva moare intr'un accident sau omorat, se spune ca daca are numarul pacatelor egal cu al faptelor bune ramane intre timp si spatiu si nu isi pot gasi pacea sufleteasca, in rest este normal, doar ca ceea ce este la Fenomene Stranii. acolo chiar sunt numai facaturi, sunt niste episoade foarte bine editate, si cei de acolo [actorii] am vazut ca sunt aceeasi in mai multe episoade ceea ce e clar.
Bafta.
Eh,dragut,eu nu pot ADORMI daca nu ma uit pe ID (e un post)
Pe care vad numai despre paranormal,crime, si etc
care are chef sa vorbeasca despre asta, dati-mi idd pe mesaj privat
Si mie imi plac filmele sau documentarele cu crime si paranormal :X:X:X
Dragut,daca vrei sa vorbim lasa-mi idd tau in privat
Da, eu una cred în fantome sau spirite şi mă uit la Fenomene stranii, doar că trebuie să gândeşti logic uneori. Şd
sper că te+am sjutat. La revedere.
Mda.pai nu stiu ce sa cred (exista sau nu), dar da, m-am uitat de cateva ori la fenomene stranii, dar imi era foarte frica. Cum zice ZuuZyYyYyz "Nu cred, dar imi este frica" .Tu crezi?
Pai eu nu stiu ce sa cred ). Adica si la Fenomene Stranii mi se pare ciudat ca oamenii isi aleg o casa dupa aia incep sa aud zgomote cheama un medium sau un preot si totul se rezolva sau se muta Va-ti uitat aseara? :-s
Da mie a inceput sa nu mai imi fie frica.ma uit asa sa vad ce episoade mai sunt noi ca pe toate le-am vazut
Eu nu cred si eu cred ca emisiunea fenomene stranii este o facatura, nu cred nimic din ea
Eu ma uit la fenomene stranii in fiecare vineri. si ma sperii )) si mie fica sa merg pana pe hol :-ss eu nu cred. ( dar imi este frica )
same here
odata imi faceam baie si mi=-am amintit de o faza si am chemat-o pe maikmea sa stea langa mine ca mi-era frica si s-a mai luat si curentul
Eu cred in fantome, apropo la ce ora incepepe aia cu fenomene stranii spuneti-mi va rog
sergiu2525 întreabă:
Sandra2571 întreabă:
Cretakeritza întreabă: