| ησηαмє a întrebat:

Heyy TPU! Vreau sa va spun ca imi place de o fata. din pacate e mai decat mine cu 1 anhee hee. Eu nu ii pot spune pur si simplu ca imi place de easad. Deoarece sunt foarte timid crying. Prin prieteni nu pot discuta... intram in discutii din astea, incep sa rada straight face. Serios chiar imi place de fata aceasta! Cel mai bun raspund primeste o FUNDA mare! Thx.

Răspuns Câştigător
| aתđяa a răspuns:

Buna..Pai daca chiar iti place acea fata, merita sa incerci. Daca esti mai timid, apropiete de ea treptat, vorbiti pe internet, mergi la ea in pauze etc. Si nu mai fi timid happy Ai doar de pierdut, fi mai indraznet. Fetelor nu le plac blegomaniiwinking Si inca ceva. Varsta nu conteaza, e doar un anhappy Sper ca te-am ajutatkiss

2 răspunsuri:
| alinbrd a răspuns:

Da...si mie imi place de o profesoara dar nu pot sa ii spunlaughingFrate e un an nu 20. Pur si simplu daca nu ai tupeu mai bine nu incerci ca dupa iti faci singur rau. Daca ai tupeu si o intrebi scurt si la obiect nu ai ce pierde.O sa fie ca o injectie.Nici nu o sa simti.

| val18 a răspuns:

Pai o iei cu usurerul. mai intai o inviti la un suc, dupa la o plimbare pe afara sau prin parc si dupa ii spui daca vrea sa fie cu tine big grin