| Andra4862 a întrebat:

Heyy! Trec în clasa a VI-a și am nevoie de tips and tricks pentru clasa a VI-a (am scăpat de problemele acelea cu baietii).Și în clasa am niște colege care încerca să fie populare (nu le iesa) și nu am relații prea bune cu ele... Adică nu vorbim dar au pată pe mine de la nu stiu ce și zic chestii care eu nu le fac/ zic, cum aș putea să mă inteleg mai bine cu ele în clasa a șasea? Va rog sa ma ajutați! DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, in locul tau as incerca sa ignor aceste colege. Daca vei cauta sa te intelegi cu ele, sansele ca lumea sa creada ce barfe raspandesc despre tine vor creste, din pacate.Plus ca nu poti sti daca si ele vor prezenta la randul lor intentii bune sau doar se vor preface pentru a putea ulterior sa isi bata joc de tine.

Apreciez enorm ca vrei sa rezolvi situatia si sa va intelegeti toate asa cum ar trebui sa fie normal, caci da, dramele acestea din V-VIII sunt cat se poate de obositoare, insa trebuie sa fii putin si in garda, astfel incat sa nu ajungi sa suferi ulterior.

Concentreaza-te pe prietenele pe care le ai deja sau pe colegii cu care te intelegi bine.Adevarul e ca oricat de mult doresti, este imposibil sa te intelegi cu toata clasa(aproximativ 30 de oameni, presupun) si nici nu trebuie, stai linistita.
Iar asta e necesar sa o retii si pe viitor pentru ca in mod sigur vei intampina aceeasi situatie la liceu, facultate sau chiar la locul de munca.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Singurul trick este sa pui mana serios pe carte si sa ai note numai de 9 si 10, fiindca atunci atragi atat admiratia profesorilor cat si admiratia colegilor, toti ingramadindu-se sa-ti fie preteni.
Deci, secretul este in a invata pe rupte!

| Andra4862 explică (pentru Violleta2022):

În clasa a cincea am avut doar note de 10, sună ciudat, dar am avut 3 de 9 în total la toate materiile și pentru ca aveam note bune majoritatea colegelor erau invidioase și se purtau urat cu mine

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andra4862):

La liceu este diferit!

Copii sunt mai mari, toti sunt noi, nimeni nu te cunoaste si aici te poti RE-INVENTA pe tine, asa cum vrei sa te vada lumea de acum inainte!