Da am fost tradata de multe ori aproape de la gradinita, si fiecare prieten pe care l-am vazut de incredere dar uite am post folosita batjocorita trasa pe sfoara ca sa ma parasca la alti prieteni care fumoau si chestii da si sa stii ca mai cred in prietenii deoarece [pe lumea asta intreaga st oameni cu sufket si imi voi gasi prietenia sa nu te lasi niciodata batuta iti vei gasi partea st. sigura
Uneori prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana, dar sa fim seriosi la cata falsitate pluteste in aer si in jurul nostru ma intreb daca mai poti avea incredere in cineva, eu una am fost "muscata" de rudele mele bune(rude de sange, nu prin alianta) si nu mai pot avea incredere in nimeni decat in copii mei si prietena cea mai buna este si va ramene MAMA pentru ca ea ma ajjuta si ma sfatuieste neconditionat, in tinerete prietena cea mai buna a plecat cu al meu iubit ...deci in cine sa te increzi? sau se mai gasesc prieteni adevarati? daca da unde sunt cad apelezi la ajutorul lor? o seara buna
In ziua de azi nu poti sa mai ai incredere in nimeni, mai ales in prietenii, le dai un deget si iti ia toata mana.Am patit eu de curand, ia-m spus tot si ma barfit pe la altele, de atunci nu mai am incredere in ea...
justHISgirl întreabă: