Dragostea adevărată există, dar cu cât este mai căutată cu atât este şi greu de găsit.
Rata divorţurilor/sinuciderii/avorturilor creşte din ce în ce mai repede, de ce? Pentru că oamenii nu ştiu să iubească şi să preţuiască ceea ce au.
Văzusem mai demult la televizor că o soţie şi un soţ se pregăteau să plece undeva în vacanţă, dar soţul a fost împuşcat în gară. Soţia a căzut în genunchi şi plângea, gara era plină de oameni şi nici măcar unul nu s-a oprit să ajute. Săraca, apuca oamenii de mână şi îi implora să îi ajute soţul împuşcat. Toţi din gara treceau nepăsători, nici măcar unul nu şi-a permis să se oprească 2 minute şi să sune la salvare. Din păcate, bărbatul a murit din cauza hemoragiei puternice.
Ţara noastră promovează doar prostia, la televizor vezi boşorogi putrezi de bogaţi de 70-90 ani cu puştoaice de 18-20 de ani. Apoi, după câteva luni divorţează, iar soţia se luptă să îi ia averea soţului.
Drogaţii, alcoolicii, hoţii şi traficanţii populează acest pământ, cum au ajuns ei aşa? Simplu, nu au avut parte de dragoste şi s-au aliat cu răul. Ei nu ştiu că dacă se aliază cu necuratul, le oferă mici plăceri cu preţul de a-l părăsi pe Domnul. Aceste mici plăceri sunt pe moment, apoi durerea care o simt după pact este şi mai dură.
Puţinele persoane care ştiu să iubească sunt rănite şi se interiorizează, refuză să mai iubească din teama de a nu simţi din nou durere.
Sunt şi persoane care au şansa să fie iubite şi preţuite, dar refuză din anumite motive. Apoi, suferă toată viaţa pentru alegerea lor.
Sunt persoane care iubesc în taină pe cineva, dar le este teamă să îşi exprime sentimentele.
Atâtea nenorociri în lumea asta, dar dacă există întuneric, există şi lumină. Întunericul este absenţa luminii, acum depinde doar de tine. Dacă eşti o persoană care ştie să facă lumină sau eşti o persoană care aşteaptă pe cineva să îţi facă lumină.
Buna!:*
Eu una nu mai cred fiindca am avut o relatie de lunga durata, nereusita si, din acest motiv nu mai simt ca as mai putea sa ma deschid in fata unui baiat. In ziua de astazi toti sunt mai mult pe interes, pana si casatoriile se fac pe interes de aia si atat de multe divorturi si etc.
Cred ca abia 1 caz la 1000 de cupluri e iubire adevarata, acel gen de iubire la care toti viseaza dar nimeni nu o ofera
Inca exista dar foarte rar intalnita. Majoritatea habar nu au ce este de fapt aceea dragoste.
Iti poti da seama si singur. Desi lumea e plina de mincinosi si de interese..probabil mai exista.
Exista nu zic 1 la nu stiu cat.majoritatea relatiilro de acum sunt din interes.casa,masina,bani.rar pers care te accepta asa cum esti in ziua de azi.
Nu, pentru că acum iubirea e generată din alte motive decît cele sentimentale.