Nu ma supar ca vorbesti asa mult, atat timp cat nu te superi ca nu te ascult.
Oi fi eu fatã bunã, dar nici chiar asa Sã te las sa il iei tu din viata mea!
O fata buna Poate sa devina repede rea Asa ca date-n colo Si nu te mai baga in viata mea!
Crezi ca-mi pasa de tine?! Crezi prost! Idealurile mele se schimba zilnic, nu stiu ce vreau.recunosc
Te bagi in viata mea cu fiecare secunda.pey normal ca a ta e praf!
Vreau sa nu te bag in seama, sa te ignor, dar nu pot.E ca si cum i-as zice inimi: Nu mai bate. Stop! ♥
Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!
->Poate daca eram indiferenta Raul se schimba si eu deveneam ABSENTA Insa imi place sa plec si sa vin.Atunci cand te astepti mai putin!:X
*are impresia ca eu stau sa il astept.dar de fapt eu ma indepartez incet.se uita atent.ma priveste cu regret, asupra mea numai are nici un efect
E Timpu` Sa Privesti Mai Pozitiv Un Pik Ca Poti Sa Vezi Tot Ce Vad Eu Si Sa Nu Intelegi Nimic.
Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""
♦Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare
N`ai curaj s` ma lasi, s` traiesti fara mine`! K nu` poti s` respiri, atunci cand eu nu` sunt langa tine`!
Sunt un exemplu rar.Gata sa dispar.Dar mai tin un an fraierii pe jarO ard in mod bizar ca bomba in buzunar Cu stilul meu murdar
cu toate astea tu stii bine ca orice ar face pan'la urma tot la tine vine...asa ca ai grija de el nimeni nu-i la fel
Eu traiesc.Tu stai.Sunt tot ce ea ce tu visezi, ce iti doresti si n-ai!
Uita ca am fost candva viata si sufletul tau, uita noptile cu mine, uita si sarutul meu!
♥Inchisa`ntre patru pereti. Aud` km` singur tu te certsi `! Regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si-ai ingropat ziua de maine, asa ca PLEACA, binee?
am ganduri interzise. dar mie imi sunt permise si in realitate nu doar in vise.Nu mai sunt aceea care eram acum zabesc atunci plangeam
Ce am vrut, ce am avut sau ce n-am avut cu toate ca am vrut! Prin cate am trecut,si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.
Fata destepta! Saruta dar nu iubeste,Asculta dar nu crede, Si pleaca inainte de a fi dezamagita!
Esti jalnica si o sti prea bine! Nu ma ura ca sunt mai desteapta ca tine! Uraste-ti prietenul ca intoarce capul dupa mine, chiar si cand e cu tine!
Ce crezi ca ma faci geloasa? Nuu fraiere, nu ma intereseaza.Si ce crezi? nu-mi pasa nici de tine, nici de ea, esti chiar jegos daca ai ales asa te pupa amica ta!
Stii ca nu stau dupa noroc. Si daca vreau sa iasa fum. Stiu unde sa dau foc
Sunth gata sa traiesc o alta viata.Sunt gata sa afisez javrelor o alta fata
Chiar As plange pentru tine.Dar imi curge rimelul`!
Daca pentru un moment ai crezut cu o vei distruge. uite`o dupa putin tp: zambeste si e dulce
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce-ai reusit sa pierzi...
Vezi tu? Momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!
Da, Da, Da... eu sunt fata aceea căreia ii spuneai că nu-ti pasă de ea si acum ai da orice să fie a ta! Dar ghici ce? Asta niciodată nu se va intampla.
Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele
Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
• Nu mai sunt,cum eram, Acum zambesc,atunci plangeam. Nu te mai cred, e prea banal...E o poveste pe final.
• Priveste-o! Ce vezi? E ea, e fata care desi a pierdut tot ce are, va reusi sa se ridicee si sa o ia de la capat.
• Eu nu ţin cont c'afară plouă, că'i zăpadă sau rouă Mie nu'mi strică vremea stările cum vi se întâmplă vouă.
• Si o sa te las sa iti vezi de drumul tau, Atunci cand o sa te uit sigur o sa iti para rau.
Nu uita si adu-ti aminte.Cand in telefonul’ ala blestemat ti-am zis ultimele cuvinte...
Ea? Poi ea O sa te`agate ca un cliSeu.cum ca semeni cu iubithul ei din liceu!
Sper ca te-am ajutat. Funda?:*
Pot sa fiu indiferenta in fata tuturorsa zic ca numi pasa de u si ca nu mie dor .dar cand ajung acasa si ma pun sa ma gandesc incep sa plang cu lacrimi amare ca ai plecat si rau ma doare
Privesc spre cer si cu lacrimi in ochi ma gandesc la clipele frumoasa care leam petrecut impreuna dar gandul ca nu te voi mai avea niciodata numi da pace.Privesc stelele de pe cer si incerc sa uit tot cea fost intre noi dar zambetul tau imi apare in gand si ma face iar sa plang.Privesc luna de pe cer si incerca sa-mi dau seama de ce mai facut sa te iubesc si acuma cu atata indiferenta ma tratezi.Te privesc pe tine si vad multa ura care pana acuma nu o aveai,ura care ma face iar sa plangDe ce inima ta nu ma mai vrea cand inima mea tanjeste dupa a ta .De ce ?
cum poti s arunki un suflet la gunoi asa d ushor? nu t gandeshty ca a fost al qiva? poate acel suflet a plans din kuza ta iar u ramai indiferent sh rece. fara s realizezi ca omori p cineva. ai devenit un criminal ptr me. miai omorat dragostea, sperantza. viata, totul! nu mai snt sh nici nu voi mah fi ceea c am fost ar trebui s existe o inkisoare ptr cei ca u dar din pkte nu exista, iar eu tre s rmn din nou singura. trista. plangand p perna cemi kunoashte toate supararile
Razbunarea nhu`mi aduce satisfactzii insa indiferentza mea tzi`o daruiesc cu multa dragoste!
Sa Nu creZi ca nu sunt in sTare sa tZin paSuL kHu TiNeSa Nu KreZi ca inDiFeRentZa Ta ma pOate scHimBa.Eu Nu suNt` REA sunt dOar Cha sHji` TiNe`!
sunt aici ca sa te amagesc cu prezenta si sa te ignor cu indiferentza .
Te iubesc.asta simt si te voi iubi neincetat.asta voi face iti promit ,indiferent ce s ar intampla vom trece peste toate!
te-am iubit enorm mi-ai frant inima acum numai am somnatitudinea ta nu se mai gaseshteindiferentza ta ma inebuneshte
te-am iubith.dar tu.tu m-ai inselath cu cea mai buna prietenaMie la telefon imi spumeai ca ai pus ochii p mne si ca nu vreais a ma pierzi.si eu te credeam.simteam ca u esti alesul.cand eram cu u park zburam si totul era asa de roz.pana cand v-am vazut sarutand-va.atunci toate iluziile mele au fost spulberate.si viata mea nu mai era asa de roz pe cum parea la inceput.apoi veneai la mne spunandu-mi ca a fost o greseala si ca ma iubesty.cum vrei sa te cred?cand u mi-ai facut asta?era cea mai buna prietena a mea.simteam la inceput ca am gasit baiathul perfect si ca ma iubesty.dar tu.mi-ai intrecuth toate asteptarile.mi-ai frant aripile in zbor.apoi.ai plect.nu stiu unde .nu ai spus nimanui.am plans pentru tine si ink mai plang si acum ca nu stiu unde esti.n-ai mai dat nicun semn de viata.si.nici macar nu ti-ai luat ramas bun cand ai plecat.m-ai lasat cu durerea mea in suflet.intr-o prapastie a suferintei.dar sa stii ca undeva cineva te va iubii mereu si va fi alaturi d tne indiferent de cate mi-ai facut.pentru ca.eu te-am iubith cu toata fiinta mea.si tu m-ai invatat sa lupt cu viata .mai tii minte cand stateam la locul nostru?:-
Totul a inceput cu o gluma facuta de mine,iar s-a terminat cu o gluma de a ta ne potrivitaAsta a fost.Era prea frumos sa fie adevarat,sa poti sa ma iubesti pe mine nu pe ea kre tocmai profita de tine si de iubirea ta ca si km ai profitat u de a mea.Prima iubire e frumoasa,de neuitat dar si mai dureroasaRelatia a inceput dintr-o cearta si s-a terminat intr-o glumaPoate ca e vina mea ca m-am indragostit de tine,dar trebuia sa spui ca ai prietena si nu se termina asaTe iubeste cum te iubesc si eu,ma uraste cum o urasc si yoIubirea e frumoasa doar la inceput,ca la sfarsit tristetea e dublul fericiriiTotul s-a pierdut,tu vei ramane in inima mea,amintirile primei iubiri nu am sa le pot uitaStiu ca nu ar trebui sa suferim din iubire,dar cine poate fi indiferent,decat cel kre nu a iubit?Sufar degeaba,nu mi s-a aratat,poate acel baiat nu m-a meritatDaca ma iubeai dc o iubeai si pe ea,inima nu se poate imparti la 2 persoaneNu poti stabili cu cine vei fi,pentru ca inima vrea doar pe cel iubitNu-mi place sa sufar,nu-mi place sa plang,dar imi place sa iubescDaca fetele nu ar fi asa sensibile,baietii nu si-ar bate jocToti iubim,dar altii iubesc deageaba pentru ca cel de langa ea profita de iubirea sa.Uita-te la pers pe care o iubesti pentru ca s-ar putea sa iti faca rau si vei regreta zilele aceleaDaca m-ai iubit dc te-am vazut a doua zi de brat cu alta?
unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura cand de fat ei nu stiu ca se numeste INDIFERENTA
Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, cand de fapt este indiferenta
unii oameni cred ca opusul dragostei este ura.de fapt este indiferenta.:-
Unii oameni indiferent cât de bătrâni sunt niciodată nu își pierd frumusețea. Au mutat-o din fetele în inimile lor - Martin Buxbaum
viata merge inainte indiferent de ce ai facut poate ai mintit poate ai gresit ti-am mai spus ne vedem acolo sus
Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.Zambeste celor care te iubesc sa simta dregostea ta.Iar daca cei care te iubesc te ignora zambestele sa simta indiferenta ta.
zambeste dusmanilor ca sa le arati indiferentza ta
Indiferentsa este eleganta ca forma,dar ostila in continut
IndIfErEnTsA tA rAnEsHtE SuFlEtUl aLtOrA.[]!@
indiferentza doare,iar increderea dispare
indiferentza ta ma omoara
indiferentza ta ranseshte sufletul altora
invata sa'tzi traiestiviata indiferent d greutatzi.cand vrei cel mai ushor e sa zambesti :X
IuBeSTe Pe CInE te IUbEstE.uRaStE pE cInE tE urAsTe.zamBEstELe TuTuroR sA siMtA indIfERenTa Ta MaI pReSUs dE tOT
iubirea e ca un brad ce nu isi pierde frunzele indiferent de anotimp:X:X:X:Xpt iubirea mea Romina:X:X:X
cand te simti jos.nu te da batut contiuna sa lupti pentru ca curajul tau, puterea ta, se vad doar cand mergi mai departe indiferent de probele vieti
l-am iubit.am avut incredere in el.il visam. ma gandeam constant la el.cel mai dureros e ca inca il mai iubesc.inca mai am incredere in el.inca il mai visez.inca ma mai gandesc constant la el.dar el e indiferent si nu ii pasa(
Ma privesti si plangi.indiferenta mea te doare.eu nu pot decat sa zambesc.iti privesc ochii in lacrimi si imi amintesc cum plangeam eu in urma ta.nu pot sa uit.si doar ti-am spus.in viata se intoarce roata
mai bine ma uraste decat sa ma ignore caci indiferenta lui si nepasrea ma afecteaza mai mult decat absenta lui
mi-ar placea sa ma iubesti macar putin.putin loc in inima ta sa am si eu.dar continui sa sper ca ma vei iubi candva.e doar o speranta.doar un vis.ti-as darui tot ce am ca u sa fi langa mine.sa ma strangi in brate.sa ma saruti.dar oare cer imposibilul?prea trist e sa iubesti in zadar.daca ma vei privi macar o secunda in ochi ,o sa-ti dai seama cat tin eu la tine.nu o sa te uit niciodata vei ramane mereu in inimoara mea care acum sufera din cauza ta.din cauza indiferentei tale.poate candva ma vei iubi si u.ASTA E VIATA MEA SI SPERANTA MEA.K U SA MA IUBESTI candva.
Nu Ma ReSpEcT Pe MiNe.Nu ReSpEcT Ce Mi SE SpUnE.Nu Te ReSpEcT Pe Tn InDiFeReNt De Ce MiAi SpUnE.
nu uita sa zambestiniciodata indiferent d ce s-ar intampla.tu contezi cel mai mult
opusul dragostei nu este ura ci indiferenta
opusul dragostei nu este ura este indiferenta
Pentru cea mai iubita persoana din viata mea .te iubesc.::X:X:X::X:X:XAdu'ti aminte, intotdeauna ai fost atent la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m'am intors de nu stiu cate ori si am inteles ca n'are rost. Acum pare pustiu si as vrea sa stiu ca tii la mine, sentimentul e inca viu si se mentine si in mine,As vrea sa pot sa spun "PA?, dar cum?Cand a ta amintire revine fara oprire, cand din a noastra iubire n'am nici un fel de iesire, Imi amintesc cu nostalgie seri si nopti cand ne spuneam "Indiferent de ce-o sa fie, noi vom fi ca'n prima zi, caci ce avem e special, ca orice ar fi vom trece peste, ca ne iubim s e normal si nu am vrea sa stim cum este sa ne certam?, esential este ca sunt doar amintiri si regretam la fel de mult cum incercam sa uitam, cel putin pentru mine e un chin.vreau sa cred ca nu mai vezi iubirea noastra ca pe ceva ce poate fi, caci stii. eu nu mai vreau sa ma gandesc la tine, povestea noastra nu mai tine, de fapt vreau sa nu existe ! Triste amintiri, vreau sa nu mai insiste, liste de reprosuri am pentru ce mi'ai facut, deci te uit.un sentiment puternic te trezeste in mintea mea cand ma gandesc la dragostea pe care ti'am purtat'o, la inima pe care ai patat'o,la acea dezamagire, la tot ce ai facut pentru a'mi schimba ce imi statea in fire, imi spuneai ca nimic nu'ti mai place la mine;oricum eu nu mai sunt a ta si acum plang o amintire, plang o umbra de iubire,si stiu ca tii la mine inca si stiu ca ai pe alta langa tine.imi amintesc.stiai si tu la inceput, as vrea sa spun ca. ce am avut cu tine a trecut, as vrea sa pot sa uit. Sa avem un viitor, nu un trecut, mi'am creat un scut strans legat de inima,in agenda ta eu am ramas christina pe care ai intalnit-o candva, pe care ai uitat-o, oricum asta e viata mea, las lacrimi sa se verse, imi amintesc SMS-uri sterse, numere ascunse,oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie, putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine, asta am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.deci te uďt
Plecata-n lumea mea.Sa uit indiferentza ta.
poate ca in viata de zi cu zi ma port indiferent si rece cu tine ,dar sa stii ca eu te plak fffff mult. doar ca mie frica de ce o sa sp gura lumii cand o sa afle ca te plak asa ca mai bine tac si trec mai depart asta e . acum o sa incerk sa te uit
E O LINIE SUBTIRE INTRE INDIFERENTA SI NESIMTIRE ,VIATA E O FUGA DUPA FERICIRE SI DACA IMPRASTII URA IN NESTIRE NU TE ASTEPTA SA PRIMESTI IUBIRE !
eu incepusem sa te iubesc din ce in ce mai mult pe masura ce tu erai tot mai indiferent.:-
Fii fericit, indiferent care sunt provocarile carora trebuie sa le faci fata.ele au menirea de a-ti arata cat de puternic esti cand iti pui mintea sa le infrangi!
Frumusețea rămâne indiferent de împrejurimile urate - Chazal
Imaginati-va o lume fara iubire. Oare mintea umana poate vizualiza existenta fara permanenta cautare a unui celalalt complementar? Imposibil. Indiferent cate lovituri am primi, cate lectii de viata ni s-ar imputa, ne ridicam de jos si o luam mereu de la capat. mai mult sau mai putin intelepti. ne aruncam usor in acelasi neant halucinant si ne lasam prada starii de plutire intr-o mare de placere si durere.
In fiecare minut petrecut cu tine Am simti ca renascPentru mine nu exista nimic inafara de tineBratele tale parca erau vrajiteMa faceau sa visezMa duceau cu gandul departeVisam la iubirea eterna.Dar nu a fost asa...Bratele tale inselatoareNu au facut decat sa ma amageascaSa ma raneascaSa cladeasca din suferinta meaFericirea ta.Pentru tine totul era o joacaInsa pentru mineJocul tau a devenitViata mea,o viata sfaramataO viata in care nu conta-i decat tuDar eu in joaca asta Nu eram decat personajul negativAcum nu stiu ce sa mai credNu stiu daca te pot numi om!Nu stiu daca in interiorul tauSe afla asa zisa inima.Tu nu ai stiut decat sa ranestiSa faci din fericire infern,Iar din dragoste boala!Te-am iubit mai presus de mineTi-am oferit viata meaSentimentele meleM-am neglijat pe minePentru a-tii fii tie bineTu nu ai meritat nimic din toate asteaTu nu mariti decat dispretMila si indiferentaDar inimii nu-i poti porunciiEi nu-i poti spune ce e binePentru ca pe ea nu o intereseazaDaca suferi sau nuEa iubeste si atat!M-am rugat la stele Si la DumnezeuSa fi impreuna la bine si rauDar acum ma rogSa mi-i te scoata din sufletSufletul pe care tu l-ai sfaramatPe care l-ai imbolnavitPe viata.Nu-mi doresc decat sa te vad Exact ca mine.bolnava.Din vina ta SUNT BOLNAVA SUFLETESTE.
in fiecare zi simt indiferenta ta.tot mai mult pe pielea mea.nu stiu ce sa fac .dar m-am hotarat asa sa-ti duk doru decat sa-ti simt indiferenta!fuck love
indiferent cat de mult sufar.lumea nu se va opri in loc pentru durerea mea.
indiferent de cat ma iubesti trebuie sa astepti ca sa vezi diferenta:X
Indiferenta doare cel mai tare!
indiferenta doare mai mult ca orice.un zambet mar face sa zbor un sarut mar face sa mor.o soapta imi da fiori.o privire ma face sa rad ca traiesti pentru mine.dar visul nu mi se mai potriveste.ma trezesc si simt durere viata distrusa
indiferenta face diferenta
indiferenta ta ma doare . nu stiu ce sa mai zic. ti-am zis atatea despre mine. eu sunt pentru tine ca o carte deschisa. nu mai vreau sa sa sufar te yubesc mult
indiferenta ta ma doare dar se pare ca pe tine nut e intereseaza?
indiferenta ta raneste sufletul altora
Indiferenta ta raneste sufletul altuia.
indiferenta unei persoane e mai dura decat lipsa ei
MaryaSiAtÂt întreabă:
Patricia_Oana_1998 întreabă:
AdrianaSmileBă întreabă: