-Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi.
-Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
-Imi spui ca ma iubesti doar pe mine dar te saruti cu ea! IMI SPUI CA SUNT FRUMOASA DAR TE DUCI LA EA! De ce nu stai tu cu ea ca sa nu mai sufar de fiecate data!
-Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca "Asa a fost o data!"
-cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru ma-i lasat sa plec
-Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
-Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine
-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
-timpul va trece eu voi incerca sa uit dar nu pot lasa in urma tot ceea ce intre noi a fost odata in adancul inimii mele inca mai tin la tine
-Sunt ca un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate
-Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KarE Am GuStAt AcuM Fara tine ToTuL E SchImBaT
-Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea
-Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!
-Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare
-in ziua in care te- ai nascut a plouat, Au fost lacrimile lui dumnezeu care a pierdut cel mai frumos inger pe care il avea
-am o viata de trait
si in lacrimi am iubit
am plecat si tine minte
nu iubi fara cuvinte " :X
-Poate incerc prea mult sa m-amagesc ca te pot uita, dar si-acum simt pe buze uneori sarutarea ta!
-Dragostea incepe cu un zambet, infloreste cu un sarut si se termina cu o lacrima.
Uite aici gasesti tot ce doresti:
http://www.statusuri-noi.com/
http://www.yahoostatus.ro/statusuri.php
Multa bafta!
Intra pe site-urile mele de poezii de dragoste triste daca vr:poeziiledeazidiaconuoanarodica.blogspot.com si poeziilemelediaconuoanarodica.blogspot.com.
Am ajuns sa ne certam! Pe nimicuri pe orice! Si adormim suparati! Asta nu e dragoste!
Simti o senzatie ciudata.te simti aiurea.parca.parca lipseste ceva din tine.
Nu mai sunt fata ce scria ore in sir despre dragostea ei pierduta si zambetul ala de copil...
Oare vei spune candva: "Lipseşte EA!"?
O minteai.ii spuneai vorbe dulci.ea te ierta ...ai crezut ca va merge.dar paharul se umpleaa.
Daca n-ar fi ea, nimic nu ar fi, nimic n-ar avea rost, fara ea nu poti trai.
Bubuletsss întreabă:
Geo2969686 întreabă: