Da, e adevarata.
Dar NU sunt filmari reale. Sunt puse dor niste efecte credibile pe niste 'holuri goale' sa zic asa.
Sunt facute din cazuri reale.
Eu spun ca e reala pentru ca recent mi-a decedat o membra a familiei si am vazut si eu ce'am vazut, dar poate ca nu e adevarata. Adica eu nu as avea curajul sa ma duc in fata unor camere si sa vorbesc despre ceea ce vad.
Asta e parerea mea.
Bună! Şi eu m ă uit dar cu cea mai mare siguranţă că tot ce e acolo nu e deloc adevărat! Orice ''prunc'' îşi dă seama că toate sunt trucaje. Adică nu are cum să filmeze cum arată fantomele, nici nu există
Deci nu stiu ce credeti voi, dar Fenomele stranii ( a hauting) sunt inspirate din viata reala. adica asa ceva li s-a intamplat unor oameni, iar ei povestesc, normal ca nu este exact cum povestesc ei, este mai imbunatatita, dar este reala cam asta ar fi. pa, bafta si fundita, nu?
Normal ca nu e adevarata. Probabil e facuta dupa niste reconstituiri dar oricum e fake.
funda?
Persoanele mai credinciase cred ca e adevarata, eu in schimb nu ma uit si n-am de gand.
Pai nu stiu s-ar putea dar monstri sau ce mai arata pe acolo sunt doar facute de ai emisiuea e facuta dupa o poveste a unei persoane deci nu stiu ce sa cred nici eu dar presupun ca e adevarata nimeni nu stie daca exista sau nu monstri fantome sirene atc
Da...si iti spun eu.ca cei de la Discovery nu isi permit sa minta... daca fac asta ar trebui sa akoata ff multi bani din buzunar :d. funda ?
EllyCA întreabă:
misauratcuviata întreabă: