anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyyy
Daca aveti de gand sa imi spuneti ca nu este bine ceea ce vreau sa fac...nu mai raspundeti la intrebare(stiu ca nu este bine, dar nu mai potangry)
Sunt cu un tip(teoretic)si nu prea avem cum sa ne intalnim(pana acum in aproape 2 luni ne-am intalnit d 3 ori). Sambata, cand am fost intr-o excursie cu scoala lui si scl mea, el nu a vb deloc cu mine! A stat cu una tooot timpul, a vb cu ea mai mereu si d-astea.Pe mess abia azi am vb cand mi-a cerut pozele din ziua aceea. Tipa aceea cu care a stat de atunci se uita cu o privire superioara la mine, parca sa imi faca in ciuda(cu toate ca este cu 2-3 ani mai micaangry). El "isi facea planuri" pentru ex aceea:imi zicea sa stau cu el, caabia asteapta, ca va fi super...

Deci...Intrebarea este:cum sa il fac sa se simta rau(pentru ce s-a intamplat in acea zi)sau gelos(daca se mai poate)
Am pus la status azi cv in gen"dnd fara chef d vb o sg exceptie [stie el cine]"si dupa o ora m-a intrebat cine este exceptia si i-am zis"DND!" pentru a-i arata ca nu este el... dar altceva nu stiuthinking

Va roog sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| pix a răspuns:

Arata-i ca esti indiferenta!happy ai parea mai interesanta asa.happy

3 răspunsuri:
| Sabri23 a răspuns:

Ignoral si tu si nu ii da satisfactia de a se simti deosebit laughing. Trebuia sa umbli si tu cu un tip pe acolo exact cum facea el.

| bunnycute a răspuns (pentru Sabri23):

Am facut si eu ceva de gen big grin.Adica radeam cu unu in continuu, il enervam, alea-alea.Dar nu prea imi dadea atentie...angry

| pix a răspuns (pentru bunnycute):

Poate nu vroia sa arate.ti.am spus fii indiferenta in preajma lui!