Probabil multe din aceste fete acum 1-2 ani daca le vedeai ti se pareau linistite, timide. Evolutia societatii le-a facut sa se schimbe. Au observat si ele ca daca esti moral si bun esti luat de fraier. Au inceput sa fie mai dezghetate si pe urma au zis ca e mai bine asa. Au mai multe avantaje. Au ales sa fie asa in mare parte datorita faptului ca au observat o schimbare in ce priveste relatiile. In ziua de azi baietii nu mai au rabdarea de altadata sa stea cu tine 2-3-4 ani poate ca sa intretineti relatii sexuale. Si au observat ca baietii nu prea mai fac nici un compromis in privinta asta, si se orienteaza spre fetele care emana sexualitate si disponibilitate. Din aceasta cauza ai putea vede intr-o zi o fata mai mult dezbracata si ti-ai face o impresie gresita, iar a doua zi vorbesti cu fata si vezi ca de fapt e foarte timida si linistita si cu bun simt. Cam toate fetele se imbraca sumar pentru ca vor sa atraga baietii si vad si ele ca doar sa fii simpatica nu ajuta prea mult. S-au adaptat la timpurile noi. Nu toate fetele care se imbraca asa pot fi catalogate la fel.
Sunt o "fata din ziua de azi" si nu sunt acel gen de fata.Chiar nu stiu dc fac asta; poate considera ca atrag mai multi baieti(aici e si vina baietilor care considera ca asa trebuie sa fie o fata, dar care, daca se gandesc mai bine, prefera o tipa mai cuminte alaturi...)Eu una consider ca misterul este mai apreciat(dc sa dai tot ce ai pe tava?). Cu cat iti arata ca te place mai mult, cu atat misterul se risipeste. Oricum eu prefer sa fiu fata inabordabila si misterioasa...greu de cucerit!
Danielle22 gandeste-te bine inainte de a posta. 1. Ce vina are guvernul ca 'tup3iszta. 12' si cu 'trot¡n3la69' i-si pun poze in chiloti sau in curu' gol pe hi5? Guvernul e de vina ca nu traim bine, decent macar, in tara asta de tot rahatul, de asta e vinovat guvernul sau sistemul. Ce ai vrea? Sa interzica guvernul accesul la internet pana la 18 ani? 2. Te-ai informat prost cu privire la varsta la care o femeie are prima menstruatie. 12-14 ani asta e intervalul, ma rog cu aproximatii, dar niciodata 16-17 ani si asta se intampla de vreo 140 000 de ani de cand exista specia noastra! Nu te supara pentru comentarii!
Pentru ca exteriorul(fizicul) lor este punctul forte si le sta capul doar la xbaietix. Fetele in general pun mare pret pe aspect, multe se rezuma doar la aspect dar din fericire sunt si fete care vad si alte prioritati
Nu stiu, probabil incearca sa arate celor din jur ce au ele mai bun:corpul. Fetele care fac asta incearca sa copieze vedete sau staruri care pozeaza prin cele reviste pentru barbati dar din pacate ele nu realizeaza ca acele staruri iau bani pentru asta, asta e meseria lor.Cred ca majoritatea fac asta pentru a avea acces la cat mai multi barbati, stim si noi ca barbatii sunt foarte interesati de ambalaj sau mai bine spus de lipsa acestuia.Ca daca are de ales intre o femeie cu decolteul pana la umeri si una al carei decolteu coboara pana la jumatatea sanilor, cred ca stim deja pe care o va alege, nu?
anonim_4396 întreabă: