Eu cred că chestia asta cu fetele din est e o prostie.Contactează-l când ajungi in Franţa, cere-ţi scuze, şi sunt convins că va fi ok.Baftă!
Nu cred ca ar trebui sa gandesti ca toti francezii sunt la fel, insa ar trebui sa fi atenta, sa nu ai incredere oarba in el.
De ce nu ai incerca sa ii fi amica, la inceput iar apoi sa vezi ce iese? Raspunde-i la mesaje, vorbiti...traieste prezentul! Cat despre el, ar trebui sa il intrebi daca are prietena, fiindca ar fi neplacut sa fi "cealalta", nu? Dar nu cred ca ar avea o relatie, nimic nu indica asta.
Bafta!
Hei Alina. Stai linistita, daca avea prietena nu iesea cu tine in oras.Si cum spunea Andrei chestia cu fetele din est e o -prostie-...la fel ca si chestia cu zodiile (parerea mea). Si in plus, daca el nu va mai vrea sa fie cu tine inseamna ca nu te-a iubit indeajuns, in cazul in care nu accepta si vrea sa te paraseasca, mai sunt multi alti baieti probabil mai draguti si mai intelegatori
P.S: In mesaj ii scrii ce simti, cv de gen: (numele), eu voi sta o vreme in estul Spaniei, scrie`mi inapoi.Te pop.
Cred ca e cel mai bine asa.Bafta
Pa Pa