Ba, cati ani ai?
Ce dq e intrebarea asta, hah? x(
Ajung la concluzia ca aveti cu creier foarte nou, ca nu il folositi niciodataaaa!
Uite ca-ti vor creste in 10 minute de la aplicareee! Ma crezi, asa-i?
Ba, ce iq scazut ai, dar la tine, nu-i cazul sa vb despre iq.
Bineinteles ca trebuie sa repeti tratamentuuuuul si in timp. Adica in cateva saptamani., Tratamentu' asta naturist accelereaza putin cresterea unghiilor, in rest e ca si cresterea normala.
Auzi da' daca habar n-ai sa raspunzi nici nu stiu de ce ai venit pe pagina asta! Numai de misto-uri esti buna fetito! Du-te-acas'!
Pai era logic draga mea, ca nu-ti vor creste unghiile peste noapte. Chiar atat de inapta esti de pui intrebarea asta?:O
Stiam ca nu-mi vor creste peste noapte...normal,dar am vrut sa stiu daca trebuie sa-l fac in fiecare zi... Daca nu stii mai bine nu te mai baga atata in seama
Eu zic mai bine sa inveti tu sa pui intrebarile. Sau unde pui intrebarile. O puteai intreba si pe a ta mama acasa, de chestia asta. Dar na, trebuie sa punem intrebari stupide. ca sa ne umplem timpul
Vai vai...ce frumos de unde ai luat citatul asta
Eu zic mai bine sa nu te mai bagi in seama atata!
Pe bune? Mamaa ce amuzant ai fost...numai pot de ras! Esti cumva un clarvazator sau ceva de genu'?! Chiar nu stiu dc ai venit sa rasp. la intrebarea asta mai! Asa ca pa si joc de glezne ca habar n-ai de viata ta!