| ηυмα єυ ¢υ єℓℓℓ вαι :x a întrebat:

Heyyy :X

Am o nelamurire...

De ce le plac unorara sa scrie p TPU dupa ce pune intrebarea dau funditabatting eyelashes

si dupp nici la raspunsurile ff bune nu le da fundita? :-s...

asta ma enerveaza ce. l mai multbatting eyelashes

eu daca scriu ceva ma tine de cuvbatting eyelashes

appbatting eyelashes

cel mai bun raspuns are fundita love struck

Răspuns Câştigător
| ClaraZ a răspuns:

Pentru a avea multe raspunsuri.Nu stiu daca ai observat, multi raspund la intrebari pentru fundita, ceea ce nu suport. Daca vrei sa dai un raspuns, sa ajuti o persoana trebuie sa fi neaparat "rasplatit"? Acea fundita nu iti tine de cald, nu esti mai tare daca nu stiu cate sute de funditze.Conteaza sa ajuti oamenii, iar acestia sa iti fie recunoscatori.Bafta:*

3 răspunsuri:
| MonkeY a răspuns:

Pai pe voi nu va inteleg de ce cereti fundita si daca nu le primiti va suparati... nu de aia si eu am scris la inceput pls fundita si nuthiu ce
dar nu funditzele conteaza conteza cat ajutii
eu as da toate funditzele cuiva daca se putea am cerut dar mi-am dat seama ca nu pentru funda ne ajutem
eu ajut userii pentru ca si eu sa fiu ajutat de altiii nu pentu funditzee

| Mady_1319 a răspuns:

Ca sa li se dea mai multe raspunsuri la intrebari
Ca am obs ca atunci cand zici ca dai fundita aproape toata lumea se ingramadeste sa iti dea un raspuns clar, detalit...pahappy

| Razvan a răspuns:

Cand acorzi fundita nu mai trebuie sa mai trambitezi la inceputul sau la sfarsitul fiecarei intrebari sau sa faci pe cersetorul cerand fundita.Asta e o prostie. Daca eu raspund ce e corect pentru mine, asta nu inseamna ca merit fundita. Poate ca tie iti plac raspunsurile amuzante sau ciudate mai stiu eu ce.Si normal ca dai cuiva care te binedispune nu cuiva care a scris raspunsul corect
Daca site-ul n-ar mai fi atat de poluat cu intrebari si raspunsuri fundicioase ar fi o lume mai bunawinking