Eu cred ca ar trebui sa-i zici la fata daca iese cu el numai sa te faca geloasa.Adica s-ar vedea cu ochiul liber! Incearca sa vezi daca celor doi au chestii in comun. Daca nu, inseamna doar ca se foloseste de el.Incearca sa te faci remarcabila in fata baiatului, incat se fie atras de tine.Bafta!
Ar trebui sa aflii daca ea il iubeste si invers, si de ce fata aceea e cu el. Ca daca te inseli, si ei chiar se iubesc ( daca se pune problema de iubire la 12 ani ), atunci ar trebui sa-i lasi sa fie impreuna. oricum e o relatie copilaroasa, poate va tine sau nu va tine mult, cine stie. Ai rabdare, cel putin asta e parerea mea. Stai linistita si lasa-i in pace, iar pe fata aceea mai bine o eviti daca simti ca doar te enerveaza!
Tu ce crezi, băiatul te place?
încearcă sa nu arăți ca ești invidioasa sau geloasa! probabil ca ei fac asta din contra. părerea mea e ca trebuie sa fi indiferenta și asa le va fi ciuda lor nu ție.
indiferenta doare cel mai tare.
sper ca am fost de folos!
Eu zic ca ma place pentru ca:
m-a luat in brate in fata clasei;
la sfarsitul clasei a 4-a m-a luat iar in brate chiar in fata fetei aceea care vrea sa ma faca geloasa;
a vorbit FOARTE multe lucruri cu mine ...despre chiar orice (si cand zic orice, orice).
eu zic ca ma place, voi ce ziceti?
Baiatul a ales-o pe ea si n-ai ce face la chestia asta.
De ce l-a ales ea pe el? Daca tot e de poza, da si tu zvonuri ca iti place de altul, misterios, de pe FB sau de la alta scoala.
Asa poate n-o sa se mai sarute cu el in fata ta. Daca ii arati ca iti pasa va continua si vei suferi si mai tare.
Dupa parerea mea ar trebuie sa pari indiferenta sa ii arti fetei aceleia ca nu te intereseaza daca se saruta cu el sau ca ii zice "ursulet".