Preţuieşte ce ai când ai, pentru că va veni clipa în care acel "ceva" nu va mai fi, şi te vei trezi singur, dar va fi prea târziu, şi singurul lucru ce a rămas va fi regretul
E trist pentru că am încurajat atâta lume să lupte pentru dragostea vieţii lor şi să o salveze. E trist, pentru că eu nu am putut să fac acelaşi lucru şi pentru mine.
Uneori cei pe care îi iubim aleg să ne întoarcă spatele, să plece şi să ne uite. Nu îţi rămâne nimic de făcut decât să accepţi să fii părăsit şi uitat
Viaţa este o piesă care nu îţi permite să faci repetiţii.
Aşa că dansează, cântă, plângi, râzi şi trăieşte intens, înainte să cadă cortina şi piesa să se termine fără aplauze ♥
Cu tine la greu, cu tine la bine. Cu tine să mor, mi-ar fi uşor. Îţi dau inima, păstreaz-o la tine, dacă ţi-e dor ♥
O viata fara iubire, e ca un cer fara stele, fara pasari si fara culoare!♥
Sper sa-ti placa.
Ne nastem sa murim spune o vorba. Adevarul e ca ne nastem sa zambim, sa plangem, sa exaltam, sa suferim, ne nastem sa traim si sa ne umplem sufletele cu iubire! Sterge orice lacrima, un zambet ii poate lua oricand locul, alunga orice gand urat, inima iti va fi mai usoara fara el, priveste inainte, lumea e plina de tot ce iti doresti, trebuie doar sa ai curajul de a-ti urma calea mereu. Calea vietii e lunga si intortocheata, nu-i reprosa obstacolele si incercarile, unele lucruri le poti invata doar suferind si cel mai important dintre toate e sa inveti cat de nedreapta e suferinta si nu trebuie sa o daruiesti nimanui. Iarta-i pe cei care nu au invatat inca aceasta lectie si iubeste-i pe cei care te inteleg.
Din tot ce-ai cautat si ti s-a dat, din tot ce-ai daruit si ti-a fost luat, nu ai pierdut nimic daca visele ti le-ai pastrat.
Oamenii cred ca esti puternic daca nu renunti, dar uneori e invers.
...
Cel mai rau lucru care ti se poate intampla e sa fii uitat de persoana pe care tu nu o poti uita nicioadata.
...
E ciudat cum o persoana iti poate sfarama inima si tu il poti iubii in continuare cu toate bucatile ei sfaramate.
Cand pierzi o iubire iti pare ca ai pierdut aproape tot, ca abia ti-a mai ramas un strop de ceva, atat cat sa nu te opresti, cat sa mai respiri. si te ingrozesti gandindu-te cum ai sa o mai poti lua de la capat cu atat de putin, si cat de mult ai avut, cat de mult ai pierdut, ai cazut de foarte de sus si doare groaznic...Si totusi soarele rasare dupa fiecare apus. si totusi lumea e plina de.
Iubirea, ce simplu cuvant pentru necuprinse intelesuri; durere, tradare, minciuna, ura, neincredere, si atat de multe alte cuvinte si fapte care lupta impotriva ei. sa ne mai miram ca si iubirea mai pierde uneori? funda?