"faza e ca tot eu intru pe elcrying. el foarte rar intra pe mine... dar dupa isi da drumu"
ai grija cu exprimarea ca poate altu. intelege altceva :-s
Asa sa trecem la subiect, pai s.ar putea sa te placa; sunt 2 optiuni : 1. cand il intalnesti da. te si tu mai p langa el, nujt fii mai provocatoare
Iar pe mess, in loc sa. l iei cu cmf, cmz sau sa. i trm mass. uri de gen cat la suta ma iubb, mai bine discutati despre el despre tine ar da mai bine, si s.ar putea sa. i schimbi impresia >:d< asa ca incearca si discuta cu el chestii mai personale gen "daca te simpatizeaza, km te considera.si tu despre el." subliniez [NU MASS.RI][iti zic din experienta:p] si 2. fii indiferenta si observa. i caracterul cum se comporta etc. daca te baga in seama pe mess.inseamna ca, chiar ii pasa! deci alege una din 2; x si poate rezolvi ceva. bine daca mai ai nevoie de ceva... spune. mi si poate voi putea sa. ti dau o manuta de ajutor;* pha-pha iubitha; x
Poate te-o placea. Daca vrei sa fii cu el atinge puncte mai intime, mai exact il tregi de lb, pentru ca dupa descrierea ta are tupeu si daca te place iti va spune.
Faza cu vrajeste fetele Poate doarr asta are de gand.Eu zic sa astepti sa il cunosti mult mai bine.nu ai specificat de cat timp va cunoasteti dar nahh in fine.ar trebui sa dai mai multe detalii despre el.ca sa putem sa te ajutam. daca nu te baga in seama pe mess poate ca e mai timid ai incercat sa vorbesti cu pr lui? poate el stie mai multe
Eu as zice sa il lasi sa mai intre si el pe tine.eu crd ca deja si-a dat seama ca tu il placi din moment ce pr lui a intrebat-o pe pr ta daca il placi. te-as sfatui sa il alsi putin sa vezi cumva daca tu nu il mai cauti, te va cauta el.nu ar fi o problema sa fii cu el chiar daca e popular.nu are de-a afce nimic dragostea cu popularitatea.tot ce pot sa spun este sa il lasi pe el sa intre pe tine pe mess... poate ca nu va intra din prima dar ai rabdare. dupa o saptamana cand va vedea ca tu nu mai intri pe el.se va gandi ca ce ai aptit, sau daca cumva te-ai suparat pe el si va intra. iar, daca din nefericire tot nu va intra pe tine, ar cam trebui sa il lasi.nu merita si nu e interesat.succes.:*:*:*:*sper sa iti iasa; x
Pai eu cred ca te place. terbuie sa incerci sa vorbesti cat mai mult cu el ca sa fiti mai apropiati. cred ca ai sanse mari la el, iar faptul ca e popular nu te impiedica deloc, succes
Cred ca toti suntem egali si nu este o problema faptul ca "nu esti de nasul lui" . De obicei, unii baietii sunt mai timizi in legatura cu sentimentele lor, dar daca se holbeaza la tine inseamna ca te place cat de putin. Pe mess, incearca sa aflii cat mai multe despre el, gaseste subiecte de comun interes, asa o sa vada ca iti pasa si ca aveti ceva, ceva in comun. Din ce in ce o sa vorbiti mai mult si poti sa-i spui ca vorbiti demult de timp si ca te-ai atasat de el cat de cat, apoi vezi ce zice: daca zice ca si el poti sa continui dar daca zice ca lui nu-i place de tine, nu are rost sa-ti bati capul. Parerea mea e ca te place! Succes !
Andrei67y5 întreabă: