Eeh depinde din prima parte in care ai povestit eu cred ca ii place de tine, pentru ca daca nu i-ar placea nu ar avea de ce sa fie asa de interesat de tine lasa-l tu pe prietenul sau sa tot vorbeasca, pana la urma sunt gusturile respectivului nu ale prietenului lui.Pe mess incearca sa nu mai intri pe el lasa-l cateva zile sa vezi daca intra el pe tine,sau daca vezi ca nu intra intreaba-l: Tu vorbesti cu mine doar cand intru eu pe tine? In rest nu intri pe mine Sau nah daca zici ca e foarte popular s-ar putea sa fii doar inca o cucerire de a lui,dar nu te lasa usor, arata-i ca esti mai speciala ca oricare alta, fii mai indiferenta.Pentru ca e popular nu inseamna ca e greu sa ajungi la el, primul pas e facut oricum ca vorbesti cu el.Intreaba-l ca el cum de nu iese pe afara, pur si simplu intreaba-l daca vrea sa iesiti
Pai mai bine astepti sa iti spuna ca te place decat sa crezi o insinuare ca apoi sa se dovedeasca ca nu e adevarata. Eu pot sa iti spun acum ca probabil te place sau macar simte ceva pentru tine dar e doar o presupunere (avand in vedere holbatul specific baietilor Poti sa inviti mai multi prieteni afara cand e si el de fata si apoi sa il intrebi "ca din politete" "da' tu vrei sa iesi?". Nu o sa fiti singuri dar macar e ceva. Daca esti mai curajoasa poti sa il intrebi direct sau poti sa ii ceri ajutorul la vreo materie. Bafta!