anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :* am 14 ani si as vrea sa imi schimb mobilierul din camera, culoarea etc big grin.As vrea niste idei cum as putea sa imi fac camera sa fie mai frumoasa big grin.
Mici detalii: imi place f mlt rozul, portocaliul(asa am acum culoarea insa m-am plictisit de aceasta culoare), cam toate culorile imi plac...insa nu am nici cea mai mica idee cum sa imi fac camera thinking
Va multumesc pentru ajutor si pentru ideile v-stre:*

6 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Eu imi impart camera cu sora mea.culoarea peretilor am ales mai mult eu si pentru ca imi place si mie rozul. m`am gandit la ceva roz...
Acum camera mea ii roz cu mov.culorile de pe pereti sunt paralele(pe un perete roz, iar pe altu mov), iar tavanul ii impartit in diagonala.astfel a iesit 4 triunghiuribatting eyelashes(tot roz cu mov)
Pana si draperia ii roz cu mov si covorul.am facut tot ce se putea roz cu mov.(asa mi-a placut asa amwinking )
Cat despre mobilier poti sa-l alegi pe care iti place.(aici nu ma mai bagbig grin)

| Eu4EverX a răspuns:

Am o prietena care are camera culoarea movbig grin culoare peretilor este un portocaliu placut iar mobila este mov...la fel si covorul si perdeaua..patul este de o persoana si biroul este pe coltwinking arata foarte binebig grin

| plasticstyle a răspuns:

Pai
ai putea sa ai dungi colorate pe peretibig grinsau patrate... iar ca mobilierthinking sa ai un pat(dormitor)tv'u pe jos.si un dulapior ingust in forma dreptunghiulara cu etajere, biroul thinking, o oglindaaa mare si niste covorase hippie

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Pai daca iti place rozul varuieste-ti camera in roz love struck Eu o am mov love struck dar am o prietena care o are roz si e foarte frumos love struck.
Modelul mobilierului nu prea stiu. dar poti sa cauti pe site'uri modele ca o sa gasestihee hee
E important sa iti personalizezi camera :X sa iti pui lucruri dragi. ce iti place tie si va arata super!

Succes la noua camera! Sa iasa asa cum vrei uh!; x

| Andreea_8406 a răspuns:

Peretii alb cu negru si mobila tot la fel :d