anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :* am un sony ericsson w200i si vreau sa ii pun parola la meniu, la agenda, mesaje etc, intelegeti voi.Imi spune. ti si mie va rog frumos cum as putea sa bag parola sau ce trebuie sa ii fac? Va multumesc

4 răspunsuri:
| Black a răspuns:

Nu cred ca poti pune parola la sony pe meniu si alea sad o alta varianta ar fi sa pui parola sa apara dupa ce deblochezi tastele... nu stiu daca are telefonul asa ceva dar daca are ar trebui sa gasesti la settings>phone/security>handset lock sau ceva de genul... imi pare rau ca nu stiu mai multe. sper sa te ajute ceva din ce am scris.
Succes!

| madtiger a răspuns:

Nu stiu daca ai putea sa ii pui parola pe meniu, poate ca doar pe mesaje. incearca sa rasfoiesti setarile la mesaje si pune parola

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se poate pune parola la sony ericssonbig grin

| YesOMG a răspuns:

Eu il am drept pedeapsa. scuze ca raspun la un an si ceva dupa ce ai pus intreabrea, dar tocmai a acum s-a nimerit unu care stie. Si eu am telefon dinacela, si i-am pus parola. Daca gasesti pe cineva ii poti spune : meniu - setari - generale - blocari - acoloa ai blocare sim (protectie sau pin 1 sau 2 ) - blocare telefon (protectie, modificare cod )dai la protectie daca vrei, si zice asaactivat, apoi introduci codul. Daca nu dai la blocare automata taste, iar eu am activata... sper ca te-am ajutat. in ziua de azi multi isi schimba telefoanele, cred ca nu il mai ai, dar multi invca mai au telefon dinacesta. Daca vrei poti da sfatul cuiva! :*