anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :* as vrea si eu anul asta sa fac revelionul impreuna cu verisoarele mele care au 15 respectiv 18 ani si cu inca cateva pritene la ele acasa.Si parintii mei + matusi'mea, unchi'miu etc sa vina la mine acasa iar noi "fetele" sa stam la ei acasa.Insa nu prea stiu daca ai mei mi-ai da voie lucrul acesta. Mie mi-ar place foarte mult sa fac macar 1 rev numai noi ca nu mai suntem copile de 8 ani care sa nu stiu sa aiba grija de ele chatterbox stiti si voi ...Si vreau ceva ca sa ii conving sa ma lase sad. Ca as vrea sa imi mai invit si eu un prieten care sa vina cu sistemul lui, sa ne distram si noi mai bine :Xbig grin ca nah... e revelionul >: si vreau sa fie un revelion de neuitat :X.Si daca dupa ce as vorbi cu ai mei ar accepta... mi-ati putea da niste idei pentru muzica care o vom pune etc big grin tot ce credeti voi ca ar iesi superb big grin

Multumesc mult :*

Răspuns Câştigător
| Mitss a răspuns:

Stai asa...sa o luam cu inceputultongue
pai: -vorbeste cu ei explica-le ca e important pentru tine...si ca te-ai distra
-asigura-i ca ve-ti fi cuminti
- daca nu functioneaza baga o fata din aia de catelus plouatlaughing
- insistawinking
- vorbe si cu verisoarele sa le zica si ele
Sper sa reusestitongue... ahhhh buna ideelaughing maine vorbesc si eu cu mama sa vina prietenele mele la mine de revelionlaughing tongue...
:*

3 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Într-un revelion şi eu aşa am petrecut de revelioni că nu mai uit în viaţa mea. Eram 41 prietene si eram singuri. Cel mai tare revelion. Menţioney ca aveam 10 ani. Eu, acum mă duc cu trupa la spectacol. Eu zic sa pui cat mai multă muyica de la PCD sau. Puya. la baieţi big grin. Sau. Miley-7things. i miss you. Sau. ceva mai house. ce ştiu eu...numa sa reşeasca şi sa va simţiţi bine.

Baftă!

| Cryssy a răspuns:

Ahh. eu o sa petrec revelionul cu iubitul meu si niste nebunilaughing love struck...
Pai ce sa iti spun. Spune-le parintilor tai ca iti doresti foarte mult acest lucru. Si daca spui ca vor fi si verisoarele tale, cred ca ar trebui sa te lase ca nu se va intampla nimic... Numai bine! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

App am uitat sa va spun ca eu am 14 ani... daca conteaza:pe :-ss