| NimeniAlta99 a întrebat:

Hi all! ce pot face toata vacanta(in afara de:teme, citit, iesit cu cei mai buni prieteni+un bonus dintre prieteniwinkingbatting eyelashes )dau >fundita...mzbig grin

2 răspunsuri:
| UseR4EveR a răspuns:

Intrebarea asta mi-o pun si eu pff de cate orilaughingai nu stiu-incearca sa inveti ceva nou(role, skate,)-fa-ti propriul ban incearca sa imparti pliante la ziare la retele de telefonie se poate chiar si pe cei sub 14 ani serios m-am interesat-Incearca sa vezi cum au trait bunici tai pe vremea lor vacantele mergi o satamana la bunici daca ai*sper sa aibig grinspunele sa iti arate ce faceau eu o sa vezi o sa te relaxezi +o sa iti imbogatesti cultura generala.Baft si Nu uitat sa pretuiesti fiecare clipa merita crede'matongue bye bye

| MGee a răspuns:

Ai putea sa iti gasesti un hobby. Daca ai ureche muzicala ia-ti o chitara si invata sa canti la ea sau alt instrument daca nu iti place chitara. Incearca un sport precum inotul, ca tot e de sezon.Mergi in parc, plimba-te prin locurile prin care nu ai mai fost de mult sau pe unde nu ai fost pana acum. Sa ai o vara frumoasa!