anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all:* credeti ca daca va suna cineva de la o agentie de modelling, inseamna ca le-a placut cum arati? sa va povestesc, am trimis un mail la o agentie in care am spus despre mine si le-am dat si hi5. ul si ieri ma suna si mi-au zis sa vin intr. o zi la ei la sediu.Inseamna ca le-a placut cum arat sauthinking suna pe toti cei care trimit mailthinking

5 răspunsuri:
| warwara a răspuns:

Nu cred ca suna pe toti care trimit email, dar sigur fac o selectie dintre cei sunati. nu de alta, dar uneori, pozele nu au legatura cu realitatea happy
Si daca te-au sunat, go! mult succes! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc multhappy sa de. a D-zeu sa fie :X
ca de mik tot imi doresc asta:X

| lololololol a răspuns:

Le-a placut de tine. Au prea multe email-uri ca sa sune pe fiecare persoane. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi sa nu fie vreo organizatie mafiota, ce se ocupa cu traficul de carne vie.ca ajungi vanduta, cime stie pe unde si o sa faci modelling, in toate pozitiile posibile.si fara bani.nu te juca, si nu te duce singura.mai ales intereseaza-te de seriozitatea firmei si cum e cotata in domeniu.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Sincer depinde de agentie, ce agentie? ca asa si mie mi s-a intamplat ceva de genu, apoi. intotdeauna trebuie sa bagi ceva bani]cu sanse nu foarte mari sa ajungi `un model'', ei iau bani de la fetele cele mai dragute/frumoase,, apoi la cererea ''creatoriilor, reclamelor publicitare, etc ei aleg una din sute/mii din aceea agentie,, si poate nu esti chiar tu, ma intelegi,, dar daca chiar ti-ai dorit asta! incearca si tine-tekiss! take care