anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :* cum pot face un video pe care sa pun mai multe poze si o melodie si pe urma acel video sa-l pun pe youtubebig grin care imi zice mai "explicit" primeste fundita :X

Răspuns Câştigător
| diana a răspuns:

Buna!happy
Dai la Start, apoi la all programs, apoi vezi ca pe partea din dreapta este un program Windows Movie Maker.
Dupa ce ai intrat dai la Import pictures, si apoi la import audio or music.
Bafta!kiss

6 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Prima data intra la C:/, iar apoi intra la programm files si acolo vei gasi "Windows Movie Maker " da click.aolo trebuie sa scoti muzica la .click audio pozele cu lcik pictures.

Cum le pui pe Youtube : Fa-ti cont! Inscrite si apoi scrie upload video cu galben-portocaliu. Intri la browse si cauti videoclipul pe care ti l-ai facut. Se incarca. scrii titul.etc. Si apoi peste 20-45 de minute iti apare. Bafta!

| Leea1234 a răspuns:

Da-mi id-ul tau in privat si iti spun mai detaliat pe mess, asa nu vei intelege mare lucru...
trebuie sa ai windows movie maker, sau il mai poti face pe internet cu one true media... cel de al 2-lea e un pic mai complicat, dar cu rabdare si atentie reusesti!

| diana a răspuns:

Multumesc pentru fundita.
Sper ca te-am ajutatkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta caut si eu ca nu stiu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta caut si eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru cei care inca nu stiu, dati click pe "Start" si dupa la "All Programs" si va aparea programele printre care si "Windows Movie Maker" si dati click pe el...