Eu am facut deja cadoul dirigintei ( in clasa suntem 31. am pus fiecare vreo 5 lei {unii nau pus deloc. vreo 5} si am strans in jur de un milion si ceva. aproape un mil si 40 lei. ne-am dus la o cofetari si iau facut un tort mikutz de o pers comanda.cu scrisul LA MULTI ANI DOAMNA DIRIGINTA! asta a costat cam 40 lei si de 100lei am mers la mall si i-am luat un set de bijuterii din argint. foarte dragute zic eu ...si finutze( lantisor cu pandantiv si cercelusi cu o pietrikika ovala in mijloc). a fost foarte incantata.{{cateva fete au pus bani in plus si am luat baloane cu coli colorate din care am facut litere mari si le-am lipit cu scoki pe perete.: la multi ani! am mai si luat o artificie de aceea super de tort ). ai putea face ceva similar. diraja noastra a fost incantata!
Ce zici de o poza cu toata clasa, un buchet de trandafiri si un lantisor cercei sau o bratara de argint sau aur, daca nu ii place sa poarte bijuterii ii cumparati un se de pahare
Depinde ce gen este si ce apresiaza mai mult si de finantele de care dispuneti.Cateva idei ar fi:un set dragut de argint(colier si cercei), un set parfum si deodorant sau lotiune de corp... ori. ceva de casa:un ceas antic, un set de cufere, un ceas dragut... Oricum cele mai bune ar fi primele 2 variante si un buchet de trandafiri? Ce zici?
Ahb întreabă: