| sweet_1526 a întrebat:

Hi all!
de ce aproape toate fetele din ziua de azi st asa naive (proaste)adica de exp am o colega (14 ani) de cls care ii da bani unui baiat mai mare ca ea (19 ani) adica nu zic ca e rau dar i a dat aproape 4 mil (ii fura de acasa) intr-o sap si in plus mai si profita de ea (o f**e) si acel tip o face in toate felurile ( de la proasta la c*rva...etc)
astept parerile voastre big grin

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Oare pentru ca fetele au inteles gresit perceptia de iubire? Ele cred ca daca fac toate voile unui baiat acela le va iubi maxim. Da siguroh go onCu cat esti mai disponibila nu atat nu prezinti interes.La varsta la care, trebuie sa te duelezi cu tezele cu subiect unic tu alergi dupa p**a.Stii ceva? Isi merita soarta
Aici nu este vorba despre educatie, de mediu sau de anturaj.Astea-s scuze. E vorba de tine.Nimeni nu sta sa iti explice ce e bine si ce tu. Tu trebuie sa iti dai singur seama de asta. Ori asta nu e naivitate. E prostie

7 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Pentru ca majoritatea copiilor din ziua de azi nu ar pune mana pe o carte nici morti, ei nu stiu altceva in afara de calculator, TV, etc.straight face

| sNukki a răspuns:

In primul rand conteaza familia din care provine fata...
in al doilea rand conteaza si anturajul...
si cum nu o cunosc, nu pot sa zic nimic despre acea fata

| Anne_9510 a răspuns:

Nu toate sunt asa. Depinde foarte mult de personalitate (daca e usor de influentat sau nu) si de educatie.
Poate nu are taria necesara sa ii spuna "nu" acelui baiat, poate e mai "moale" din fire.
Sunt mai multe motive, difera de la om la om.

| Roberta_3237 a răspuns:

Are mintea in colturi big grin daca asa ii place si crede ca e bine happy

| LexUTz a răspuns:

Nu generaliza! Nu toate fetele sunt naive. Despre colega asta a ta de 14 ani nu stiu ce sa zic. Vorbeste mai multe cu ea, intreab-o de ce face asa si poti reveni cu o intrebare de genul: "Cum sa o conving sa nu mai faca asa? " big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E proasta ca ai da bani si pe dea supra oface si an toate felurile eu an locu ei al scuipam antre ochii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E proasta ca a-i dat bani si pe deasupra o mai si an jura eu an locu ei nu mai stateam cu el