Oare pentru ca fetele au inteles gresit perceptia de iubire? Ele cred ca daca fac toate voile unui baiat acela le va iubi maxim. Da sigurCu cat esti mai disponibila nu atat nu prezinti interes.La varsta la care, trebuie sa te duelezi cu tezele cu subiect unic tu alergi dupa p**a.Stii ceva? Isi merita soarta
Aici nu este vorba despre educatie, de mediu sau de anturaj.Astea-s scuze. E vorba de tine.Nimeni nu sta sa iti explice ce e bine si ce tu. Tu trebuie sa iti dai singur seama de asta. Ori asta nu e naivitate. E prostie
Pentru ca majoritatea copiilor din ziua de azi nu ar pune mana pe o carte nici morti, ei nu stiu altceva in afara de calculator, TV, etc.
In primul rand conteaza familia din care provine fata...
in al doilea rand conteaza si anturajul...
si cum nu o cunosc, nu pot sa zic nimic despre acea fata
Nu toate sunt asa. Depinde foarte mult de personalitate (daca e usor de influentat sau nu) si de educatie.
Poate nu are taria necesara sa ii spuna "nu" acelui baiat, poate e mai "moale" din fire.
Sunt mai multe motive, difera de la om la om.
Nu generaliza! Nu toate fetele sunt naive. Despre colega asta a ta de 14 ani nu stiu ce sa zic. Vorbeste mai multe cu ea, intreab-o de ce face asa si poti reveni cu o intrebare de genul: "Cum sa o conving sa nu mai faca asa? "
anonim_4396 întreabă: