| DreamsOnlyLastForANight a întrebat:

Hi all! E o poveste lunga, dar voi incerca sa o scriu pe cat de surt se poate.
Cunosc de aproape un an un tip care a devenit cel mai bun prieten al meu. Simt ca lui ii pot spune absolut orice, fara sa ma sfiesc si desigur imi da sfaturi care, puse in aplicare, dau roade. Cu el ma inteleg cel mai bine din toate cunostintele si el stie cele mai multe lucruri despre mine. De curand (cam acum o luna) am aflat ceva ce el tinea ascuns inca de cand ne-am cunoscut: faptul ca ma place. De atunci am inceput sa vorbim chiar mai mult si, cu toate ca la inceput doar mi se parea dragut, acum am ajuns sa tin enorm de mult la el, atat de mult incat pot chiar spune ca il iubesc. Povestea se complica, pentru ca e o mica problema: el e cu 5 ani mai mic decat mine. Nu de putine ori mi-a zis ca daca ar fi fost de varsta cu mine, sau cu un an mai mare ar fi fost alta situatie. El mi-a fost alaturi si cand m-a respins un tip pentru care simteam ceva, si mereu ma incuraja. Pot sa spun ca datorita lui am reusit sa trec cu bine peste problema asta. Personal, diferenta de varsta nu ma deranjeaza, doar ca nu vreau sa fac o greseala pe care sa o regret mai tarziu. Si intrebarea mea este: ar trebui sa ramanem doar prieteni sau sa ii spun ce simt cu adevarat pentru el?

5 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Spune-i ca ai inceput sa ai sentimente pentru el si ca pe tine nu te deranjeaza ca e mai mik decat tine. si daca si el e de acord sa fiti impreuna! succes.

| Usagiii98 a răspuns:

Spune-i ceea ce simti, daca spui ca Nu te deranjeaza varsta. :p.Si oricum, ce ar putea sa fie gresit in asta?-.-

| IloveME a răspuns:

Parerea mea daca nu incerci niciodata nu vei sty cu adevarat c se poate intampla! incearca vb cu el, daca nu s poate face nimic sa ramanetzi prieteni in continuare.stabileste asta d la inceput cu el!
succes!

| Alexa_7965 a răspuns:

Daca spui ca si el te place ar trebui sa ii spui si poate o sa fiti mai mult decat prieteni.Vezi u

| DreamsOnlyLastForANight explică:

Va multumesc tuturor *hugs*!
Mi-au fost de mare folos sfaturile si incurajarile primite!
I-am zis, mi-a fost cam greu ce-i drept, si acum ne intelegem din ce in ce mai bine! Va fi doar o chestiune de timp pana ce lucrurile vor evolua. Imi cer mii de scuze, dar nu pot sa aleg un raspuns castigator, pentru simplul fapt ca toate mi-au fost de mare folos, si ar insemna sa nedreptatesc celelalte persoane.
Numai bine!