anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all...eu is baietoasa de felul meu sunt foarte crazy si de gasca.cu oricine ma inteleg bine si ii fac sa rada.stiu sa ma distrez., mie nu mi place sa iubesc sau sa mi placa de cineva.imi traiesc viata exact asa cum vreau.cu baietii ma inteleg mai bine deoarece printre ei am crescut,. dar am momente cand simt nevoia sa fumez si sa beau dar de baut mai beau dar de fumat nu am curajul.,., oare cum pot sa uit de ambitia? asta caci ma tenteaza din ce in ce mai mult deoarece multi dintre prietenii mei fumeaza.eu am 16 pe 17 ani., cine e ca mine ma intelege

5 răspunsuri:
| D A R i U t S s A a răspuns:

Anturajul e de vina.

| Bloo2 a răspuns:

Si eu am 17 ani.de baut ocazional.de fumat mai deloc.nu incerca ca nu-i nimic special.eu am incercat. fumatu' e nasol. succeswinking

| e m i l y a răspuns:

Multe tentatii apar in aceasta perioada si nu le poti face fata decat daca ai vointa. O solutie, total ilogica pentru tine va parea, este aceea de a incerca sa te imprietenesti cu oameni care nu fumeaza si nu consuma alcool in exces. Asa nu va mai aparea nici tentatia. Dupa ce vei incerca sunt foarte putine sanse sa nu mai incerci inca o data si inca o data. Acest lucru se intampla din cauza orgoliului si a fricii de a nu fi exclusa din grupul respectiv. Take care.

| vyo a răspuns:

Ar fi mai bine sa te lasi si de baut ca ai o varsta foarte frageda concentreazate mai bine pe alt ceva.

| TDGMeebu a răspuns:

In primul rand... gandeste`te la consecintewinking

cauta pe net de ce fumatul dauneazawinking

ai sa-ti dai seamawinking

din cate am inteles ti se face si rau la primul fum happy

nu pot sa te ajut decat cu atat

trebuie sa ai ambitiewinking

aproape toti prietenii mei fumeaza dar nu m`am gandit niciodata sa ma apuc deoarece consecintele sunt foarte mariwinking

ai grija de tine kiss

te sfatuiesc : nu te apucawinking

sa bei...hmm poate happy toata lumea beawinking dar sa nu exageram cu alcoolul laughing