anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :* o mica intrebare...Am fata unsuroasa si lucioasa...si nu stiu cu ce as putea sa ma dau ca sa nu o mai am asa unsuroasa... daca stiti voi pls a imi spuneti si mie :* sper ca ati inteles la ce m-am referithee hee si daca ati putea sa imi dati niste exemple de creme orice v-as fi recunoscatoare :*

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic dermatolog, in functie de piele iti va face recomandarile necesate, asa a procedat fiica mea.
@ Raiden, daca nu stii sa raspunzi abtine-te de la comentarii...

7 răspunsuri:
| ProAlecks a răspuns:

Probabil stai in caldura sau faci efort fizic foarte mult. Daca ai aflat de ce: 1. Spala-te pe fata.
2. Spala-te inca o data.
3. Du-te si te uita in oglinda. Daca e tot unsuroasa...
4. Spala-te de data asta cu sapun de 2 ori si dupa aia du-te in oglinda. Pewf... laughing

| denisa_4752 a răspuns:

Buna! ai un ten gras.nu te da cu creme grase, ci cat mai usoare daca folosesti! iti recomand produse de curatare a tenului!

| Bebitza_3599 a răspuns:

Ai un ten graswinking mai mult ca sigur esti o persoana bruneta cu un ten mai inchisbig grin asa sunt si eubig grin este un exces de sebum d la pubertatebig grin curatati tenul f des pe zi si va fi okwinking bafta:*

| Cozminel a răspuns:

Nu stiu... incearca ceva de la Vichy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un ten gras.
Trebuie să aplici un tonic, un gel de curățare și o cremă hidratantă pentru ten gras.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am culoarea parului saten deschis iar tenul este mai inchis tonguehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la un dermatolog cu trimitere de la medicul de familie...bafta!