anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :*Sunt suparatasigh ma simt singura parca as simti nevoia sa vb cu cineva nu stiu uneori imi vine sa plang pentru ca sunt singura chiar daca am un prieten tot singura ma simt sad si cel mai mult ma deranjeaza ca nu imi pot scoate din cap ca nu imi place cum arat. Mi-as dori sa fiu si eu un pic mai grasuta sa mai pun cateva kg pe mine sad. Parca din ce in ce mai mult nu prea imi place cum arat.Si nu e problema ca nu am o mana un picior si etc uneori imi spun ca eu nu am motive sa fiu suparata pentru ca sunt slaba ca alti oameni si-ar dori sa aiba decat aceasta problema altii nu au maini picioare etcsadNu prea stiu ce sa fac sadsunt si obosita deoarece am lucrari la scoala examene etc insa de aseara nu pot sa dorm m-am obisnuit sa ma culc pe la 2-3 de cand cu vacantasigh am multe probleme care ma framanta sad. Scuze ca a trebuie sa cititi acest lucru poate plictisitor...insa simt nevoia sa vb cu cinevahappy. O seara cat mai buna!:*

Răspuns Câştigător
| criss:) a răspuns:

Ne luam de mana si mergem in Londralaughingsi eu ma simt la felstraight face, macar tu ai prieten eu nu il mai am nici pe alalaughingoh go on o sa treaca stai flexatalaughingciteste niste bancuri sau asculta niste melodii mai happy; cu chestia cu mainile si picioarele ai dreptate, multi nu le au dar ai minte si gandesti asta e important.persoanelor care tin la tine cu adevarat nu le pasa cum arati, stai linistita! ai grija de tine si sa nu plangi!laughingo seara buna:*

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Te inteleg. Si eu am aceste sentimente uneori. Incearca si tu sa incerci sa nu te gandesti la nimic. Iesi un pic si priveste luna. Incearca sa contemplezi si sa te gandesti la lucrurile frumoase care ti s-au intamplat. Asculta melodii frumoase, optimiste.

Eu iti propun sa asculti : http://www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw

| criss:) a răspuns:

Vezi ca ti-ai reparat siguranta de raslaughing? ai grija c faci si mersi d funda:*

| oana23madrid a răspuns:

Dar faptul ca esti slaba nu e ceva grav, stai linistita ca daca vrei pot si iti ofer cu mare placere cateva kg cam 10 e bine ce zici? sincer nu ma supar chiar am nevoie sa daruiesc cuiva, fi mai linistita ca o sa te ingrasi tu, iar acum ca a fost craciunul trebuia sa profiti din plin cu sarmanutele si pomana porcului...succes la examene si bafta in continuare ...pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie ca voi ajunge la o depresie cat de curandlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crissu- hai ca am chef sa plec din tararolling on the floor
nu plang stai lin laughing acum imi vine sa rad ca tampita da nu stiu dclaughing