Ne luam de mana si mergem in Londrasi eu ma simt la fel, macar tu ai prieten eu nu il mai am nici pe ala o sa treaca stai flexataciteste niste bancuri sau asculta niste melodii mai happy; cu chestia cu mainile si picioarele ai dreptate, multi nu le au dar ai minte si gandesti asta e important.persoanelor care tin la tine cu adevarat nu le pasa cum arati, stai linistita! ai grija de tine si sa nu plangi!o seara buna:*
Te inteleg. Si eu am aceste sentimente uneori. Incearca si tu sa incerci sa nu te gandesti la nimic. Iesi un pic si priveste luna. Incearca sa contemplezi si sa te gandesti la lucrurile frumoase care ti s-au intamplat. Asculta melodii frumoase, optimiste.
Eu iti propun sa asculti : http://www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw
Dar faptul ca esti slaba nu e ceva grav, stai linistita ca daca vrei pot si iti ofer cu mare placere cateva kg cam 10 e bine ce zici? sincer nu ma supar chiar am nevoie sa daruiesc cuiva, fi mai linistita ca o sa te ingrasi tu, iar acum ca a fost craciunul trebuia sa profiti din plin cu sarmanutele si pomana porcului...succes la examene si bafta in continuare ...pa pa