anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all :* vroiam sa va intrebare big grin ce sport ar trebui sa practic daca sunt slaba si vreau sa imi cresc masa musculara big grin adica sa fac muschi sau km sa zic ca sa am pofta de mancare si sa ma pot ingrasa tot odata big grin.Multumesc :* sh un craciun fericit la toti:*

8 răspunsuri:
| NoName0011 a răspuns:

Da ce greutate si inaltime ai?,,,,,,,,,, Craciun fericit si tie:*

| sharky88 a răspuns:

Inot

| Casiana a răspuns:

Cred ca pofta de mancare iti va creste orice sport a-i practica, si nu stiu daca aste e solutia ta.Sunt persoane care oricat ar manca nu se ingrasa, ar fi bine sa fii una dintre ele, pentru ca cele mai apreciate si frumoase fete sunt cele slabe! Pa-pa!

Craciun fericit!

| Crs a răspuns:

Du-te la sala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am 1. 58 si 37-38 kg sad parca stagnez in greutate ori iau odata in greutate vreo 6-7 kg si dpa aceea cativa ani buni nu ma mai ingras deloc ori sad

| Aly07 a răspuns:

In primul rand, dc vrei sa faci muschi.
Din experienta mea sa stii ca fetele nu prea arata bine cu muschi.tongue
In legatura cu ingrasatul, pai manank seara mai mult, dar nu exagerat.
Si daca vrei sa-ti cresti masa musculara neaparat sa stii ca orice sport dezvolta muschii, dar trebuie sa'l faci un timp mai indelungat 2-3 ani sau mg la sala.
Succes si Craciun fericit si tie happy.

| hauhau a răspuns:

Exercitii Cardio, acestea te vor ajuta cel mai mult pentru pofta de mancare ...cat despre masa musculara sincer trasul de fiare este cel mai rapid+echilibrat tongue

| forbidden a răspuns:

Culturismwinking