| happinesshasnoend a întrebat:

>HIhappy Am 13 ani.si nu am avut prieten pana acum si nici nu m-am sarutat. E vreo problema? Adica pe mine ma enerveaza prietenii toti se combina in afara de mine si se saruta doar eu nu >straight face Este vreo problema? E ceva neinregula cu mine?:-s Ajutati-ma crying((

9 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Chiar deloc! ai doar 13 ani, ai timp.eu am 15, si de-abia anul trecut mi-am facut prieten, pentru ca nici unul nu mi se parea potrivit pentru mine.ai rabdare! nu e cine stie ce sa ai o relatie.mi euna mi se pare o porcariebig grin

Răspuns utilizator avertizat
| pynnk a răspuns:

Nu este nimic neinregula cu tine trebuie doar sa vorbesti cu baieti sa vezi care te place si daca si u il placi puteti fi impreuna acum esti mica ai toata viata inainte sa ai prieten si sa va sarutati:*

| littleblackgirl a răspuns:

Draga happinesshasnoend, nu este nici o problema. Vei avea un prieten atunci cand te vei simti pregatita, si sa stii, nu este nimic inneregula cu tine. Sper ca te-am ajutat!

| Stein a răspuns:

Eu am 14 ani si am aceea problema insa eu chiar nu simt nevoia sa am o prietena atat timp cat ma distrez foarte bine cu prietenii

| hb a răspuns:

La 9 ani au iubiti/iubite
La 10 ani injura
La 11 ani saruta
La 12 ani fac sex oral
La 13 ani nu mai sunt virgini
La 14 ani au inima franta
La 15 ani isi irosesc viata
La 16 ani se drogheaza
La 17 ani sunt insarcinate
La 18 ani comit sinucideri

Problema generatiei noastre? Toti incercam sa crestem prea repede.

P.S.: Esti inca tanara, daca nu ai iubit este ceva normal. Nu e cazul sa disperi.

| SoldierOfLove a răspuns:

Salut, esti inca foarte tanara si nu asta ar trebui sa fie una dintre problemele tale. happy Nu e nimic in neregula cu tine, daca toata lumea face un lucru gresit, nu inseamna ca esti obligata sa-l faci si tu. Crede-ma, nu e o mandrie sa ai prieten la varsta de 13 ani, si nici sa fii sarutata. Cu cat vei face lucrurile astea mai tarziu, cu atat vei fi mai mandra de tine, peste ani buni. Noi, cei tineri, avem intotdeauna tendinta sa ne grabim cu anumite lucruri, si relatiile se numara printre ele. Nu e bine acum, ne dezvoltam, crestem, si ne schimbam. Iar mai incolo, pana si respectul de sine poate sa scada, cand nu ne-ar ajunge degetele sa ne numaram iubitii. Mai bine asteapta si vei avea un prieten calumea. Mai bine te lauzi ca ai reusit sa tii unul langa timp de ani, decat ca ii schimbi ca sosetele. happy Si nu te schimba, fii tu, ca cine o sa te placa, sa te placa pentru cine esti ce adevarat, nu pentru o masca falsa.winking

| onik91 a răspuns:

Hello happy nu, nu este nici o problema e normal sa fi diferita de prietenele tale si sa ai alte gusturi la baieti. Eu zic sa nu te mai stresezi pe tema asta fiindca va veni si vremea ta si o sa le dai clasa celorlaltewinking ( eu am 20 de ani...si la varsta ta tot asta ma stresa. dar mi-am schimbat look-ul si a mers ) incearca poate merge si la tinewinking mult noroc!

| Adoniss96 a răspuns:

Nu este ne aparat o problema, poate inca nu te simti pregatita sa ai un prieten.Dar nu te ingrijora deoarece o sa vina timpul cand vei avea un prieten cu care vei sta mult timp.