| Tourniquet a întrebat:

Hi. kiss
Am avut un vis in care, cand cobor din autobuz mi se face rau si ma vede un baiat [care nu-l cunosc] si ma intreaba daca ma simt bine si eu am zis pe jumatate de gura "Da..." laughing El ma duce la el acasa si chestii. toti prietenii lui il intrebau daca sunt prietena lui, iar baiatul zicea ca nu, ca sunt doar o fata care, m-a vazut pe strada si mi-e rau. laughing.
Eu ma simteam asa de rau incat nu stiam de mine [ciudat...] straight face
Ajung la el acasa si ma duc la baie singura si atunci lesin. Si baiatul acela ma duce la spital si chestii... iar apoi m-am trezit definitiv. straight face
Ce naiba inseamna?-.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori visele nu semnifica nimic happy De obicei visezi ce te streseaza. Poate ti-a fost rau intr-o zi, ai coborat dintr-o masina si fara sa stii te-a vazut un baiat ca erai mai palida (toate astea combinate formeaza visul tau). Si daca zici ca te-a luat acasa si te-a ingrijit etc inseamna ca acel baiat te place si in realitate chiar daca in vis a spus " nu".

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește mai mult aici, www.elystar.ro
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îl cunoşti pe băiat. Cel puţin, l-ai văzut măcar 1 dată în viaţă, poate era băiatul care a pus benzină în maşina tatălui tăi când erai tu mică, poate ai trecut pe lângă el pe stradă...am citit pe internet că nici1 nu visăm necunoscuţi.