Vezi-ti de viata mai departe, fii cu el si nu te speria de atitudinea lui mai rece (poate e un semn ca in anumite privinte trebuie sa te maturizezi) am impresia ca el crede ca asa iti face tie un bine. vorbeste cu el, explica-i care e situatia, ce sinti (inclusiv ca il simti mai rece si asta te face sa suferi) si bucura-te de ceea ce traiesti acum
putere
Da cred ca dragoste invinge orice distanta! Si cu siguranta nu vrea sa iti distraga atentia de la scoala si poate de aceea este mai distant. Arata-i ca poti sa imparti timpul tau intre dragoste si scoala.
Sunt de parere cu tine, dar cum invingi dorul pe care il porti in inima? Cum poti uita de faptul ca nu te poti vedea k el, fiind d vina distanta? E groaznic, dar totusi frumos. E primul baiat caruia i-am intors vorba si i-am spus ca`l iubesc. E dificil pentru ca e prima data cand simt atat d profund sentimentul de dragoste, iubire, admiratie si protectie
Vezi-ti de viata mai departe, fii cu el si nu te speria de atitudinea lui mai rece (poate e un semn ca in anumite privinte trebuie sa te maturizezi) am impresia ca el crede ca asa iti face tie un bine. vorbeste cu el, explica-i care e situatia, ce sinti (inclusiv ca il simti mai rece si asta te face sa suferi) si bucura-te de ceea ce traiesti acum
putere
Cred ca asta este frumusetea relatiei voastre: dorul! Cel mai minunat si cel mai sfasietor sentiment uman.
Eu cred in dragoste la distanta si traiesc o astfel de dragoste:X:X:X
Probabil notele tale sunte de vina, pentru ca el se simte vinovat pentru notele tale mici. Daca el ti-a atras atentia tu acum trebuie sa ii dovedesti ca poti sa revii la notele tale.
Da stii. e mai distant, dar UbexFlo are dreptate, poate se simte vinovat! plus ca ai si zis ca el era de vina... cred ca mai bine pui punct si iti revii pentru ca relatia asta nu duce la nimic, insa scoala pe care o faci acum iti hotaraste viitorul!