Visurile sunt o reprezentare a realitatii, dar se si duc o data cu noaptea, asa ca duca-se.
1. In majoritatea cazurilor a visa un mort oglindeste sau o idee fixa, sau ceea ce a reprezentat mortul visat pentru noi.
In general, a visa un mort, care are aceeasi infatisare, ca atunci cand era viu, reflecta nostalgia noastra pentru pentru vremurile trecute. De multe ori, aceste vise ne "poarta" in copilarie si ne visam impreuna cu rudele sau cu vreo persoana iubita, care in prezent este moarta.
2. MORT = ispitele nu vor avea putere asupra ta; cu care vorbesti = castig; inviat = dregatorie mare; umbland dupa mort= veste buna.
Nu stiu, cat sunt de reale aceste interpretari, dar maine, sambata, cumpara o paine si da-o unei persoane de pomana, pronuntand numele bunicului tau.
Eu cu atat, am putut sa te ajut. Sa ai un sfarsit de saptamana linistit si asculta muzica ce-ti place, atunci cand te culci, astfel incat sa adormi si sa te visezi la discoteca impreuna cu iubitul, fara frate si sora.
Nu s-a mirat nimeni ca traieste deoarece e un vis si atunci doar tu esti rolul principal ca sa zic asa si doar tu stii ca el era mort [in vis].si visele nu prea au o semnificatie anume. probabil ca atunci cand ai adormit te-ai gandit la bunicul tau si de aia l-ai visat!