E buna ideea ta! Si in legatura daca ai facut ceva rau s-au nu sincer nu are rostt pentru ca baiatul s-au in genreal baietii cred ca toate fetele is in limpa dupa iei le cadem in plasa ne lingusim dupa iei cu siguranat baiatul cand a vazut ca l-ai abordat pe facebook si-a luat-o in cap! Si probabil cand a vazut ca l-ai cam pus al puct. ca nu-i merge asa usor cu tine)s-a cam disperat ca mai is genul ala de baieti! Ori mai e o posibilitate desii nu prea credd. din cauza varstei lui. o fi el;; sincer baiatul ala care vorbeste frumos si poate o fic rezut ca l-ai luat la misto dar nu prea cred :-si mai ales la varsta lui acumm si-o lua in cap mare maceo maann asa is baietii astia si cand se mai duc si la liceu..~! Deci concluzia care e nu are rost sa te areti ca umbli dupa ell cand ai vazut ca te-a sters de al friends ca nu mai vorbeste cu tine are rost sa te umilesti in fata unui barbat? niciodata! Poate ca te pune la icnercare sa vada sa fie convins ca iti place de el ca umblii dupa el. Un sfat ceva ce as putea sa iti dau ca am vazut ca ai scris mai sus ( eu sunt genul de persoana care nu face o prima'impresie buna) incearca sa iti schimbi putin atitudinea daca sic eilalati au o atitudine buna fata de tine la fel sa ai si tu dar nu exagera ca sa nu profitee! Ia scrie-i pe facebook un msg( Ce mai faci simpaticule pe unde te ascunzi ) Ceva asa sa para glumet sa vada ca esti o pers glumeata si chiar de treaba!~te-am pupa si bafta
Eu as putea sa ii trimit un astfel de msg
da' nu stiu daca o sa se prinda de gluma