O tunsoare nereusita iti poate strica ziua si cu siguranta daca ai putea, ai da timpul inapoi. In timp ce te compatimesti singur, tot ce poti face este sa iti stabilesti scopuri verosimile.
Daca te astepti la un miracol, probabil nu vei reusi. Sa faci parul sa creasca mai repede este o munca titanica, ai nevoie de rabdare si mult efort. Tot ce poti face este sa maresti ritmul de crestere al parului.
Pasul 1
Daca te chinui sa faci parul sa creasca mai repede dupa ce l-ai "omorat" (prin numeroase produse cosmetice, coafat excesiv, placa de par, foehn, etc) nu vei reusi. Mai mult de atat, un par deteriorat are un ritm de crestere mult mai lent.
Pasul 2
Un deficit de vitamine ar fi cauza care sta intre tine si un par lung. Intra in cel mai apropiata farmacie si cauta vitamina A, B, C si E. De obicei, gasesti un complex de vitamine care le contine pe toate acestea. Nici un complex de vitamine conceput special pentru piele sanatoasa si cresterea unghiilor si a parului nu e de lepadat. Aceasta constituie solutia cea mai buna - rezultatele nu vor intarzia sa apara dupa cateva saptamani.
Pasul 3
Periaza-ti bine parul. Investeste intr-o perie lata si captusita. Aceasta stimuleaza circulatia sangelui pe scalp. Periaza parul dimineata, si timp de 5 minute seara. Ai grija sa nu se rupa firele de par de la periatul prea intens!
Pasul 4
Alta modalitate foarte buna de stimulare a circulatiei sangelui este masajul scalpului. Ori de cate ori ai timp, maseaza pielea capului incet, folosind o miscare circulara. Poti face asta in timp ce te uiti la televizor, inainte de culcare sau chiar cand te speli pe cap.
Eu folosesc o crema pentru par de la Viva Natura cu petrol
Cam intr-o luna a inceput sa se cunoasca la lungime... dar miroase a petrol oribil atunci cand te dai cu ea, si mirosul tine si dupa ce te speli cu sampon, dar nu mai e asa puternic mirosul.
Totusi cred ca merita sa suporti cateva ore de miros daca iti vrei parul inapoi. O gasesti la plafar si costa in jur de 20 de lei.
In plus, acum nu imi mai cade parul, este matasos si stralucitor
Te faci cu ulei de ricin si stai cat de mult poti. 2-3 ore. O data pe saptamana. :d si apoi te clatesti Uleiul il gasesti la farmacie.
Funda ?