| BIOGenesis a întrebat:

Hi,am o problema cu parintii.
Din cls a-4-a nu prime-am nici 2 lei la scoala,rareori sa primesc,toti colegii aveau, eu nu. Pana in a 8-a tot ce am primit de la ei a fost 1 bicicleta(10ani) care saraca in 12 zile s-a stricat si nimeni nu a reparato fiindca "nu sunt bani", 1 pc(7ani)care tot ratata aia de mama l-a spart cu toporu, si mancare... Haine imi cumpara 1 data pe an de 150 de lei, incaltaminte 1 pereche la 3 luni(in caz de nu se rup) afectiune NU,comunicare Deloc,mici chestii care iti trebuiesc si tie NU, ura Da.
am strans vreo 15 lei in 8 zile, si cum i-a descoperit "mama" i-a luat si -a cumparat tigari(astazi).
Daça ii cer 2 lei,nu vad niciodata. Tata la fel, doar ca cu el nici nu schimb 3 cuvinte la saptamana.
Telefon nu am de la ei,nici nu am avut,a trebuit sa iau greu unu.
Injurii,bataie,flegmen,blesteme cam asta primesc eu de la "mama". Prieteni nu am, sunt inchis in curte.
O data am sunat la 112 sa vina politia sa o calmeze, fiindca a spart toate geamurile de la casa si ma ameninta cu cutitu.
De 2 ori mi-a pus cutitu la gat,de foooarte multe ori m-a amenintat, injurat(zilnic).
In 3 luni eu nu am vazut 10 lei,sa imi iau eu ceva de ei.
Nu vad nimic de la ei,dar nimic nici emotional,nici material,doar injurii,blesteme,flegme,pumni, picioare.
La 15 ani,fac zilnic toata treaba de prin casa,spal vase zilnic,matur etc, ce primesc nimic.
E normal?

3 răspunsuri:
| AR1373 a răspuns:

NU! Cu siguranta nu-i normal.Ar trebui sa vorbesti cu vreo ruda poate te muti la ea, stiu si eu... poate anunti protectia copilului data viitoare cand te ameninta.

| RobertVali111 a răspuns:

Nu e normal, cum sa fie normal?

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Eu, sincer, sunt flatat. Wtf? Cum poate mama ta sa-ti puna cutitul la gat? Frate, suna la agentia de protectie a drepturilor copiilor, si fugi undeva, Dumnezeu cu tine!