Dragă, şi eu-s la fel de timidă ca şi tine. Şi eu pot spune că mi-am pierdut încrederea în mine din cauza unui băiat şi de aproape un an eu nu am mai avut vreo altă relaţie, pur şi simplu mi-a fost teamă să mai am prieten doar pentru simplul fapt că dacă s-a mai întâmplat înainte de vreo 2 ori să fiu dezamăgită după relaţii de scurtă durată, ce m-ar face acum să cred c-ar fi altfel? Ştiu că-i greşit să gândesc aşa, dar nu mai ştiu nici eu ce să fac... Şi mie mi-a fost (şi cred că încă îmi e) ruşine să sărut doar pentru simplul fapt că nu pot spune că-s o mare expertă şi-mi e că lui nu i-ar plăcea. În fine, eu la primul sărut eram timidă toată, pot spune că şi eu m-am retras puţin, deşi el reuşise cât de cât să facă treaba, eu eram cea care se speriase. Nah, primul sărut e întotdeauna mai greu, dar vei vedea că totul va veni de la sine Pur şi simplu lasă-te dusă de val şi fă ce face şi el şi ai să vezi c-ai să te simţi bine Succes!
Bună.
Dacă îl placi nu mai amâna sărutul. E simplu. Totul vine de la sine când te săruţi.
Mulţi spun că le este frică de primul sărut, şi mie mi s-a întâmplat, dar am reuşit.
Uite: http://www.tpu.ro/......multumesc/
Nu-ţi fie ruşine, şi până la urmă, lasă-l pe el să facă treaba :]], ce face el să faci şi tu.
Uice cum sta treaba, si eu cand am fost cu un eram la fel de timida, da la primul sarut a fost urat, da dupa aam facut exact ca el ti totu a mers perfect:*
deea_8695 întreabă: