| Lovelykat a întrebat:

Hi! Am o problema. Iar m-am certat cu cea mai buna prietena a mea(sa ii spunem A). Totul a inceput cand eu i-am zis ei ca nu stiu sa folosesc imprimanta mea(este adevarat oarecum). Bun, ea i-a spus lui B.Convorbirea a decurs cam astfel:
B: D nu o propune pe...(pe mine adica) sa fie sefa clasei fiindca este naiva si batjocorita de toti(desi este total neadevarat)
D: pai eu vroiam sa o propun
A: nu fiindca ca sa fii sefa trebuie sa tragi unele lucruri la imprimanta, si ea nu stie sa o foloseasca.
A imi spune ca nu tot ce a zis B esteadevarat, iar D spune ca B a spus acele cuvinte.Eu i-am spus lui A ca totul a fost un test si ca l-a picat.Am vorbit noi ce-am mai vorbit pe mess` pana mi-a spus:"Cand o sa afli anumite lucruri nu o sa mai existe a 100000-a una sansa(ca sa ma ierte fiindca noi ne-am mai certat dar cu chiu cu vai ne-am mai impacat)"Acum mie mi-e frica sa nu se razbune(nu o mai facut-o in trecut), dar acum nu stiu. Ea este o persoana calma, rationala, etc.Eu chiar tin mult la ea. Mi-as da viata pentru ea.Intrebarile mele sunt:
1.Ma va ierta?
2.Cum as putea-o impaca? Stiu ca am o parte de vina si eu.
3.Este o rusine sa nu stii sa tragi la imprimanta?
Fara raspunsuri la vrajeala ca nu ma ajuta cu nimic!

12 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Ar putea fi sanse de impacare, totusi v-ati certat din cauza unui motiv stupid. Las-o cateva zile... Si pur si simplu vorbiti. Vorbeste cu ea. Spune-i tot ce ai de spus. Iar din punctul meu de vedere nu este o rusine sa nu stii sa folosesti imprimanta, insa este destul de folositoare, asa ca ar fi okay daca ai invata. happy

| Lovelykat explică (pentru Nolkyz):

Chestia naspa este ca pe mess` ori s-a pus pe invisible la mine ori mi-a dat ignor.Nu stiu care dintre aceste variante.

| Nolkyz a răspuns (pentru Lovelykat):

Cel mai bine e sa vorbiti fata in fata.

Mda...dar ea pur si simplu nu vrea. Zice ca n-are nimic.Si cand o intreb pe mess zice ca este suparata.

Pai cand o intrebi in fata, spune ca nu are nimic, iar cand e pe mess spune ca e suparata? Spune din ce motiv e suparata, adica spune ca e suparata pe tine?

Da.Din cauza din ce am scris mai sus.Adica crede ca am acuzat-o fara sufieciente dovezi, bine poate am si eu partea mea de vina dar niciodata nu prea imi spune motivul.

Pai aici ar putea fi si greseala ei, daca spui ca nu prea iti spune motivele. De asta zic sa vorbesti cu ea... Sa comunicati. Ea probabil vrea sa iti dai seama cu ce ai gresit, dar na, nimeni nu stie totusi pana la ce nivel se ridica asteptarile celuilalt...

Eu am mintit de multe ori si am lluat anumite vine asupra mea(pe care nu le facusem)pentru a salva prietenia cu ea.

Ar trebui sa tina cont de asta...

Ea nu stie.Nu stie cate sacrificii am facut ca sa salvez aceasta prietenie. Oricum, i-am lasat un mesaj pe facebook. Daca vrea sa-l citesca este treaba ei.Eu i-am spus cam tot ce pot simti...:-

happy sunt curioasa de ce va spune

Te voi tine la curent.