| Anv a întrebat:

Hi:*! Am observat ca in ziua de azi chiar nu mai gasesti oameni de incredere, in special prieteni in adevaratul sens al cuvantului. Devin specii rare sau este doar impresia mea?

Răspuns Câştigător
| nana a răspuns:

Salut Alina. Din pacate noi am intrat intr-o jungla si au fugit pana si animalele de noi. Viata ne-a inrait si ne-a facut egoisti, invidiosi si chiar si criminali. Tu te intrebi unde sunt persoanele cu caracter si oameni de incredere? Probabil si ei stau ascunsi ca tine si ca altii de teama de a nu fii inghititi de jungla.Ma bucur ca mai sunt persoane ca tine care se intreaba ce se intampla cu omenirea. Vei avea multe surprize si placute si neplacute, poate si de la persoane in care credeai si nu sperai vreo data sa fii inselata de ele.Pregatestete sufleteste, ca se vor schimba si mai mult de atat, bineinteles ca nu in bine, din pacate. Sper sa nu prea te lovesti de asemenea situatii, dar nu se stie. Sa fii iubita si sa ramai asa cum esti. Cred ca esti o persoana inteligenta care are coloana vertebrala. Pup.
nana

6 răspunsuri:
| narcisa a răspuns:

Ai dreptate. 80% din persoane nu pot fi prieteni adevarati.pana anul trecut stateam in fiecare zi cu anumite fete care cat stateam cu ele barfeau alte fete iar dupa ce plecam eu ma barfeau pe mine.stiam asta dar m-am gandit ca nu-si dau seama dar m-am saturat iar acum mai bine stau in casa decat sa mai stau cu ele.eu cred ca am 1 prietena adevarata cu care nu m-am certat niciodata.si ei si mie unele fete ne-au bagat in cap minciuni ca sa ne desparta. mie mi ziceau ca andreea(cea mai bine prietena a mea) zicea de mine tot felul de chstii care nu erau adevarate si ei ii ziceau la fel. in vara asta am fost la ea si m-am plimbat cu ea si cu inca o colega iar acea colega a barfit o alta colega iar dupa cateva ore cand a venit si cea barfita nu mai statea cu noi. iar eu si andreea ne-am dus undeva unde este un leagan si stateam de vorba si i-am zis ce mi-au zis acele fete despre ea si ea mi-a zis la fek si ca intr-un timp a cam inceput sa le creada deoarece ii ziceau asta mereu.
e ok sa ai prietene sa vb cu ele dar nu totul decat daca ai incredere in ele.

| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

Prietenu' adevarat e ala care e alaturi de tine si la bine si la rau!
Ei. oamenii de incredere sunt prietenii adevaratsi!
Nu stiu daca e doar impresia ta sau chiar devin specii rare. dar in ziua de azi mai la totsi le place sa faca un anumit lucru singur ca sa primeasca toate laudele. li se pare prostesc sa stea langa tine cand plangi, si sa.si ude bluza noua sau sa.si piarda timpu. Da' culmea nu li se pare o prostie sa mearga la suc atunci cand ii chemi [le zici : e ziua mea, hai sa. tsi platesc un suc]. Mai nou totsi sunt pe cont propriu. totsi te lasa si ramai singura. Uneori prietenii virtuali sunt cei pe care te poti baza. Da, cred ca dispar sad si devin indiferentsi.
Sper a te fi ajutat :*!

| andreea_4134 a răspuns:

Eu cred ca da. Adica in cazul meu nu am o prietena de 6 ani si nu m-a tradat niciodata; uneori simt ca e invidioasa pe mine pentru ca parintii mei imi fac toate poftele iar ei nu prea

| lorycykcl a răspuns:

Buna.
Nu e doar impresia ta. Cred ca cei care inteleg intr-adevar sensul cuvantului prietenie sunt pe cale de disparitie. In ziua de azi trebuie sa ai grija ce si cu cine vorbesti. Mai bine sa fii mai rezervata decat sa spui prea multe si apoi sa-ti para rau. Sa stii ca eu am pe langa mine niste specii rare si sunt foarte mandra de ele, dar pana gasesti asa ceva esti muscata de mai multe ori incat iti vine greu sa crezi ca ai gasit adevarata comoara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este crede-ma! Multi oameni nu mai sunt d eincredere ti-e frica sa ii rogi ceva sau sa le impruuti ceva sau poate sa le spui un secret!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da alina ai dreptate dar nu in totalitate
nu sunt pe cale de disparitie ci au disparut demult
acum cu putina sansa te mai poti baza pe frati sau parinti desi nu bag mana in foc
sarmis_top_sex este id meu sper sa pot ajuta pe oricine cu o vorba
macar atat pot face si euhappy