| Smile_5509 a întrebat:

Hi.
Am si eu o intrebare... voi ce ati alege intre caiete cu spira sau caiete normale cu coperta?
Trebuie sa imi iau rechizitele si nu pot sa ma decid.
Dau finditza:*:*

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Dar de ce nu iti iei din ambele? Adica, de exemplu la romana si matematica cu spirale si la engleza si franceza(de exemplu) normale, sau invershappy. Eu am avut din fiecare happy, si imi plac cele cu spirale, insa mai practice sunt cele normale. Uita. te la coperta si vezi care iti plac, sau pur si simplu ia din fiecarehappy

8 răspunsuri:
| cineva_6045 a răspuns:

Nu stiu`:p imi plac ambele`dar anul trecut mi-am luat cu sira si nu am fost foarte incantata`:p asa ac anul acesta mi-am luat caiete normale cu coperta`big grin yuh faci ce vrei`...eu ti-am spus parerea mea

| ¢øиνeяše a răspuns:

Hey eu imi iau clar caiete normale pntru ca nu pot scrie pe ambele foi la spirala glwinking dar daca vrei sa rupi paginiile mai sor ia cu spirala

| Blablabla_8623 a răspuns:

Eu am ales pentru. acest an caiete normale, fara spirala. Au o coperta atragatoare si sunt mult mai bune decat cele cu spirala ale caror foi se rup chiar si atunci cand nu vrei si-n plus nu le poti pune coperta (din cate stiu eu) si se deterioreaza.

| Anduciu a răspuns:

Caiete normalelaughing. La cat de dezordonata si imprastiata sunt, cele cu arc s-ar dezmembra imediat.
Plus ca as mai rupe cate-o foaie pentru vreun biletel/desen si toata lumea mi-ar cere foi din caietele respective pentru teste.

| I0am0on0the0lost0highway a răspuns:

Caiete cu coperta uneori spirala te incomodeaza cand scrii.happy

| Dulke a răspuns:

Eu as alege caiete normale in primul rand pentru ca la o lucrare de control cand o sa rupi o pagina nu o sa iti ajunga mi'e mi s-a intamplat si la test am rupt 2 foi ditr'un caiet cu spirala iar doamna mi le'a ratacit. asa ca prefer mai bine foaie de la mijlokul unui caiet normal, in al 2'le rand copii alearga prin clasa foile se rup repede, sunt mai grele, nu stiu faci cum crezi tu ca e bine, dar sunt caiete normale parfumate eu le ador miros a flori :X

| Lexy_8521 a răspuns:

Cu spirala dar sa fie A5 ca alea studentesti sunt grele plus ca, cu alea mici copi mai bine la orewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caiete normale, studentesti.