| maria674865 a întrebat:

Hi..am si eu o problema, de fiecare data cind ma vad cu prietenul meu el incepe sa ma pipaie pe sani si pe corp pe mine acest lucru ma cam deranjeaza, cum pot sa-i spun sa inceteze fara sa il supar (eu am 15 ani si el 20)

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta e hartuire sexuala.Ameninta-l cu politia.

| maria674865 explică (pentru darrio2007):

Nu e o hartuire sexuala sintem impreuna eu il inteleg si pe el dar imi trebuie si mie timp nu chiar din a 2 intilnire sa ma dezbrace.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este suficient sa-i dai peste mana fara a rosti un cuvant.Va intelege sa nu o mai faca sau ca este cazul sa-si caute o fata matura.

| maria674865 explică (pentru corbulalbrosu):

Cind ii dau mina in jos el sta vreo 2 secunde si din nou incepe...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru maria674865):

O face fiindca este in firea oricarui barbat sa-si sarute, mangaie sau sa-si pipaie iubita. Prin acest comportament el de fapt isi exprima placerea de a te avea pe tine, ca te place si ca te doreste. Daca ar insista sa-si bage palma/mana in chiloteii tai ar fi justificata retinerea ta. Interzicand acest comportament s-ar putea ca incet incet interesul fata de tine sa-i scada treptat sau chiar sa dispara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca il dai pe mana politiei daca nu isi tine mainile acasa.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

In primul rand el e un barbat in toata firea, pe cand tu esti inca o adolescenta care trebuie sa mai creasca pentru genul asta de relatie. Asta ar trebui sa iti dea de gandit. Spune-i frumos si civilizat ce te deranjeaza, ca vrei sa luati lucrurile mai usor. Daca el refuza sau se supara aiurea, ar trebui sa te gandesti bine daca se merita sa continui relatia. In orice caz, nu ai de ce sa te grabesti sau sa te schimbi pentru cineva care nu are putina intelegere sau un dram de respect fata de persoana ta.

| doinitsaandronic a răspuns:

Explicai ca nu doresti asa ceva. El trebuie sa inteleaga, totusi este o oarecare diverenta si el isi doreste lucruri mult mai serioase in aces domeniu.

| piccola19 a răspuns:

Cum sa il amenite cu politia? Ea a spus ca nu vrea sa il supere! Spune-i ca te deranjeaza, si poate te intelege.Te pup

| AndreeaAndreea16 a răspuns:

Daca face lucrul asta, nu vreau sa fiu rautacioasa, ci doar realista, dar baiatul e cu tine din interes, mai ales si diferenta de varsta, nu ca ar fi o problema, doar ca tu fiind mai mica, el incearca sa profite de tine... Spune-i ca te deranjaza, daca se supara inseamnca nu nu tine la tine, lasa-l, daca inceteaza, inseamna ca te intelege, si nu va mai face asta (poate).