Din pacate, in zilele noastre, aspectul fizic este pe primul plan. Abia dupa aceea, aspectul interior.Multi cred ca trebuie sa ai o infatisare placuta, pentru a-ti putea privi in suflet. Dar lucrul asta nu e valabil pentru mine.Pacat ca nu si pentru altii.
Cu siguranta ce este in interior conteaza mai mult ...conteaza si aspectul fizic dar mai putin.Parerea mea este ca oamenii ar trebui sa se uite in sufletul celorlalti si mai putin la "ambalaj".
In ziua de azi, dupa parerea mea conteaza ce e in exterior.Multa lume se uita; a frumusete, foarte putini la suflet.
In ziua de astazi, fizicul.
Pentru mine, fizicul ma intereseaza putin spre deloc.
Salut. Este adevarat, ca fara un aspect fizic frumos, sau dragut, esti dat sau data la o parte. Cei care nu au un aspect fizic placut, foarte greu, reusesc, in societate. Dar, daca nu ai interiorul, curat, daca nu esti un om serios, nu vei face nimica,. Ca atare, este bine sa le ai pe amandoua, daca nu macar, in interior, sa fi un om adevarat. Pa
Buna dupa mine azi majoritatea pun accent pe aspectul fizic care nu conteaza in totdeauna pentru ca:
1.Sunt oameni care arata super la exterior iar in interiorul lor sunt niste persoane rele sau care isi bat joc de altii
2.Cu timpul, de exemplu daca esti casatorita cu cineva, cu timpul persoana imbatraneste iar aspectul exterior se diminueaza, dar daca acea persoana este buna si blanda pe interior asta nu se va pierde niciodata sper ca ai inteles ce am vrut sa zic:*
Ce este in interiorul unei persoane se completeaza cu aspectul fizic. Dar sa stii ca se poate trece si peste aspectul fizic crede-ma.Degeaba e frumos daca in interior e gol...
Buna, cine vrea o relatie serioasa se uita mai mult la ce e in interior, deoarece pui accent pe peronalitatea persoanei respective, pe felul ei de a fi, pe frumusetea interioara si apoi vine partea exterioara, care conteaza intr-o proporite mai mica
Nişka întreabă:
misauratcuviata întreabă: